Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Jootje12

Jootje12 weegt 57.00 kg, is 10.50 kg afgevallen en heeft nog 2.00 kg te gaan

67.50 kg
55.00 kg
Doel vandaag: 55.00 kg
Huidig gewicht: 57.00 kg

Jootje12 over zichzelf

Via een vriendin aangemeld op deze site. Wie weet gaat dit wel werken om de eindeloze strijd nu een keer vol te houden om de laatste kilo's eraf te krijgen??? Ik heb in november 2007 een kindje gekregen. Heel leuk om kinderen te krijgen maar minder voor je lichaam en ik ben van mening als ik er nu niet iets aan ga doen het er ook niet meer af gaat. Mijn mooiste herinnering is momenteel een mooie band om mijn middel van :fat:haha. Wel een handig steuntje om me kindje te tillen maar ik red het ook wel

... 
Lees verder »
Via een vriendin aangemeld op deze site. Wie weet gaat dit wel werken om de eindeloze strijd nu een keer vol te houden om de laatste kilo's eraf te krijgen??? Ik heb in november 2007 een kindje gekregen. Heel leuk om kinderen te krijgen maar minder voor je lichaam en ik ben van mening als ik er nu niet iets aan ga doen het er ook niet meer af gaat. Mijn mooiste herinnering is momenteel een mooie band om mijn middel van :fat:haha. Wel een handig steuntje om me kindje te tillen maar ik red het ook wel zonder haha

Aaaaaaaaahhhhhh ben al bijna een jaar aangemeld op deze site en ben nog niet afgevallen!!!!!!!!! Ja dan val ik 1 kilo af en zit er weer 3 aan en dan gaan die er weer af..... heet dat jojo of zoiets :haha: In ieder geval ik blijf dus hangen rond de 65 kilo. Waarom!!!! Ik wil die kilo's er gewoon af maar kan de snoepjes niet laten staan, ja logisch zou je zeggen dat de kilo's er dan niet afgaan maar ja doe het maar eens het is geestelijk een stuk moeilijker als ik dacht!!!! HELLUP!!!

Nou ik heb nieuwe streefdoelen bepaald die niet zo heftig zijn als ik eerst had bedacht (nu 1 kilo de maand) en ook mijn streefgewicht is iets minder drastisch. Ook ga lopen met een buurvrouwtje van me.... ik hoop dat het nu wel gaat lukken!!!! Duimen jullie ook voor me??????

Wel een beetje jammer dat ik binnekort een familieweekendje weg heb en dus in mijn bikini moet met mijn flubberbenen!!!! AAAhhhh Ik heb echt een fobie tegen mijzelf in bikini!!!! Ik ga het niet meer redden om de flubber binnen een paar weken in bedwang te hebben helaas......... dan maar met flubbers!!!

Mijn streefgewicht is 58kg (hoewel mijn omgeving me voor gek verklaart)
65 :kg: Startgewicht 4-maart-08 (10-juli-07 was mijn vorige poging)

Streefdoelen

64 :kg: 4-april-08
63 :kg: 4-mei-08
62 :kg: 4-juni-08
61 :kg: 4-juli-08
60 :kg: 4-augustus-08
59 :kg: 4-september het liefste weeg ik dan 58kg

Laatste dagboekbericht

Thursday, July 19, 2007
Jaja, gewogen... niet zo best :dom: ben :aangekomen2:! Wel bijna een kilo in 1 week :dathebikweer: En dat terwijl ik afgelopen maandag begonnen ben met mijn dieet (Sonja Bakker) Ik heb me er maandag niet helemaal goed aangehouden, ik had stiekem een paar dropjes gepakt :witteflag: FOUT DUS!!! Maar het gaat eigenlijk de laatste 2 dagen erg goed en ik heb niks anders gegeten als dat Sonja voorschrijft! Weet je wat een beetje mij probleem is... ik eet niet zo heel veel eigenlijk maar snoep daarintegen wel veel te veel :candy: Daar wil ik dus vanaf!!! Vandaar dat ik waarschijnlijk nu aankom omdat mijn lichaam eraan moet wennen. Zodra het gewend is zal ik wel gaan afvallen toch???:babe03: Nou op naar nog een week met hopelijk aansluitend een goed bericht???
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Jootje12 een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Cow
July 26, 2007 om 07:40
He Jo

Ik zag net dat je nog meer bent afgevallen. Goed hoor. Je kon het dus niet laten om vandaag nog een keer te wegen. Had ik ook hoor in het begin. Ha ha ha.

Groetjes Patricia
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Jootje12 in het kort

  • Jootje12 weegt nu 57.00 kg en wil graag 55.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 19.72. Zij is 10.50 kg afgevallen.
  • Jootje12 is 1.70 m, 36 jaar, geboren op September 16, 1981, aangemeld op July 10, 2007 en voor het laatst ingelogd op January 27, 2009.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Jootje12 in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Jootje12 volgt geen methode.

Clubs van Jootje12

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd