Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Jorka

Jorka weegt 84.00 kg, is 9.50 kg afgevallen en heeft nog 12.00 kg te gaan

93.00 kg
72.00 kg
Doel vandaag: 84.00 kg
Huidig gewicht: 84.00 kg

Jorka over zichzelf

Hallo allemaal.
Ik ben Jorka, (nickname). 51 jaar, 3 kinderen, 2 kleinkinderen, 2 kleine hondjes en een man waar ik al 32 jaar getrouwd ben. Ik werk partime in de zorg als dokters- en/ endoscopie ass.
Mijn gewicht is een drama. Ik had altijd al veel moeite om het onder de 80 kg te houden, maar het laatste jaar ben ik aan het tobben gegaan met mijn hart en heb weinig beweging gehad, een overdosis aan medicijnen maar wel veel kilo's kado gekregen;)
Deze moeten er weer af, hoe dan ook. Ik probeer

... 
Lees verder »
Hallo allemaal.
Ik ben Jorka, (nickname). 51 jaar, 3 kinderen, 2 kleinkinderen, 2 kleine hondjes en een man waar ik al 32 jaar getrouwd ben. Ik werk partime in de zorg als dokters- en/ endoscopie ass.
Mijn gewicht is een drama. Ik had altijd al veel moeite om het onder de 80 kg te houden, maar het laatste jaar ben ik aan het tobben gegaan met mijn hart en heb weinig beweging gehad, een overdosis aan medicijnen maar wel veel kilo's kado gekregen;)
Deze moeten er weer af, hoe dan ook. Ik probeer zoveel mogelijk te gaan fietsen, al is dit maar om mijn verloren conditie terug te krijgen. Ik heb thuis een hometrainer, maar die staat er eigenlijk voor de sier. Als ik ga fietsen en ik heb geen zin meer, moet ik in ieder geval nog terug. Ik fiets zeker een half uur richting van huis af, zodat ik altijd wel aan een uur kom.
Ik wil altijd wel graag 1x per week een lekker frietje met een biefstukje of kaassloufle erbij. Dit kan ik nu eenmaal niet laten.
Ik heb al zoveel in moeten leveren het laatste jaar. Ik ben gestopt met roken, wijn drinken, chocola en drop eten. Ook koffie moet ivm met mijn kwaal een stuk minder, cola en ijs waren ook uit den boze. Dus jullie snappen dat het laatste jaar best pittig was. Ik had het gevoel dat alles wat ik lekker vond niet meer mocht, maar kreeg wel als dank veel kilo's overgewicht, dus dit demotiveerd enorm.
Maar ik begin mijn moed terug te krijgen, dus het gewicht gaat ook vast wel lukken.
gr. ik

Laatste dagboekbericht

Friday, September 7, 2012
Vandaag een aardig stuk gefietst. Van vlaardingen naar schipluiden, naarna richting maasland en zo weer terug naar vlaardingen. Genoten van de landerijen en de koeien. Het was heerlijk weer, maar wel een beetje wind, en die had ik tegen.
En het eten? Ik ben echt al een paar dagen echt braaf;)
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Jorka een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
September 14, 2012 om 04:01
Hallo daar hoe gaat het vandaag. Heb je het lijnen weer kunnen oppakken?
Hier gaat alles zijn gangetje. Ik probeer me zo goed mogelijk door de dagen heen te helpen en het valt nog niet tegen. Weekend is altijd wel wat moeilijker omdat je dan
de hele dag etende mensen om je heen hebt maar ga toch weer proberen er een goed weekend van te maken zonder al te veel missers. Hoop dat het met jou ook nog goed gaat en hoor maandag wel hoe je het weekend door bent gekomen. Succes voor de komende dagen en geniet er van.
October 2, 2012, gewijzigd door Jorka op October 2, 2012 om 06:32
Oké oké het lijkt of ik niks gedaan heb. Maar ik ben op vakantie geweest, was dus toch aangekomen naar de 96 kilo zelfs. grrrr afschuwelijk. Maar op vrijdag teruggekomen, en zaterdag gelijk begonnen met lijnen. Geen suiker en geen vettoevoegingen. een beetje ega dieet dus.
Vanmorgen stond de schaal gelukkig weer op 93,5. Dus ik ga nu gelijk door. Al moet ik zeggen ik heb net 2 boterhammen op met kipfilet, en ik heb gewoon nog honger, dus het word een lange middag.

Ik kreeg net dus 3 mailtjes dat ik mijn gewicht in moest voeren, bij deze;)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Jorka in het kort

  • Jorka weegt nu 84.00 kg en wil graag 72.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 29.41. Zij is 9.50 kg afgevallen.
  • Jorka is 1.69 m, Onbekend, geboren op , aangemeld op June 5, 2012 en voor het laatst ingelogd op May 17, 2013.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Jorka in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Jorka

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd