Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Jumbojojo

Jumbojojo weegt 135.00 kg, is nog niet afgevallen en heeft nog 55.00 kg te gaan

135.00 kg
80.00 kg
Doel vandaag: 80.00 kg
Huidig gewicht: 135.00 kg

Jumbojojo over zichzelf

Op 1 januari moest het beginnen...mijn race. Ik zou instappen in de wagon die hier klaar stond.. en volgens mij is de wagon ondertussen vertrokken zonder mij... ik wil ook.... en het lukt niet.

Het is ondertussen 14 januari en ik ben het gestumper zat. Ik ga erachter aan rennen en ik wil hem inhalen.. dat wordt heel hard werken maar lukken zal het.

Jumbojojo

Laatste dagboekbericht

Saturday, January 28, 2006
het is helemaal fout jongens.. hoe heb ik weer zo dom kunnen handelen en aan mijn instincten toegeven. Ik moet echt nog leren om niet te gaan eten als ik iets zie.. ik moet eten op vaste tijden en dan nog alleen toegestaan voedsel. Afgelopen week heb ik weer de verkeerde dingen gedaan..en heb ik niet eens bewogen.. alleen maar op kantoor gezeten en thuis in de bank gezeten. Komt doordat ik zwaarder ben dan ooit. Nog even en ik kan rollen.. als je maar weet dat ik dat niet toelaat. Never in my life. Deze week dus 3 kilo eraan zonder enige moeite... niet stimulerend dus. Maar.. we gaan door en geven niet op. Deze week gaan ze er af..echt waar. Ik zal mijn doel dit jaar bereiken.. die grafiek hier vind ik zo erg leuk.. dat je kunt zien wat je morgen en volgende week moet wegen om te komen waar je wilt zijn. Ik ga jullie een heel fijne dag toewensen...en mezelf ook, want Jumbojojo gaat wandelen in de kou.. de spiertjes pijnigen.. de wandelschoenen verwennen..want die staat mij te roepen..

ik wens jullie veeeeeeel succes deze week en een heel fijne dag.

groetjes Jumbojojo
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Jumbojojo een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
January 29, 2006 om 13:13
Succes met wandelen!! Enne je hebt zo te lezen de motivatie te pakken dus kop op!!!
Vaak gaat het met 1 stapje vooruit en 2 terug maar op een gegeven moment zal je merken dat je nog maar 2 stapjes vooruit doet en 1tje terug enne dan kom je ook waar je wezen moet ;) Alleen misschien iets langzamer... Gewoon dus positief blijven!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Jumbojojo in het kort

  • Jumbojojo weegt nu 135.00 kg en wil graag 80.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 51.44.
  • Jumbojojo is 1.62 m, 64 jaar, geboren op December 22, 1953, aangemeld op December 26, 2005 en voor het laatst ingelogd op May 22, 2006.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Jumbojojo in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Jumbojojo volgt geen methode.

Clubs van Jumbojojo

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd