Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Kathy1978

Kathy1978 weegt 86.40 kg, is 6.80 kg afgevallen en heeft nog 16.40 kg te gaan

93.20 kg
70.00 kg
Doel vandaag: 70.00 kg
Huidig gewicht: 86.40 kg

Kathy1978 over zichzelf

Hoi medeafvallers / op zoek naar beter gewicht,
Na het zien van het programma Obese een paar keer, dacht ik wat een herkenning. Alleen ben ik nog niet Morbide Obese, maar ik ben wel die richting aan het opgaan. Dus voordat het zover is ga ik er nu wat aan doen. Het is voor mij een soort van eetverslaving. Vier puddinkjes in een keer, geen maat kunnen houden dus. Niks in huis kunnen nemen of het wordt opgegeten. Lekker makkelijk de pizza in de oven. Te weinig beweging. Kortom recept voor aankomen

... 
Lees verder »
Hoi medeafvallers / op zoek naar beter gewicht,
Na het zien van het programma Obese een paar keer, dacht ik wat een herkenning. Alleen ben ik nog niet Morbide Obese, maar ik ben wel die richting aan het opgaan. Dus voordat het zover is ga ik er nu wat aan doen. Het is voor mij een soort van eetverslaving. Vier puddinkjes in een keer, geen maat kunnen houden dus. Niks in huis kunnen nemen of het wordt opgegeten. Lekker makkelijk de pizza in de oven. Te weinig beweging. Kortom recept voor aankomen. Via via kwam ik op deze site terecht. Ik hoop dat ik wat in contact kan komen met mensen uit Zwijndrecht / Dordrecht zodat we wat actiefs op regelmatige tijden kunnen gaan doen. Met een iemand anders / groepje die er echt voor willen gaan heb je een stok achter de deur. O ja ben zelf 32 jaar, vrouw, bezig met HBO deeltijd studie Podotherapie en houd van dieren. Heb nu net een nieuwe kat uit het asiel DeeJee en een rooie Mike, verder twee grote Franse Hangoor konijnen van elk 6kg en ja die zijn echt op hun goede gewicht :) Katten trouwens ook, nu ik nog.
:zwartekat3:

Laatste dagboekbericht

Friday, December 30, 2011
Hoi, vandaag de kerstdagen overleefd. Vanochtend 86.4. Is er toch nog een paar ons afgegaan. Wie had dat gedacht met de kerstdagen. Ik had een paar broeken op de krimp gekocht en die gingen eerst echt niet dicht. Grappig dat het nu wel gaat. Wat een paar kilo verschil kan maken.
Nu nog oudjaar overleven. Zet hem op allemaal!!
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Kathy1978 een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Kathy1978 in het kort

  • Kathy1978 weegt nu 86.40 kg en wil graag 70.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 30.98. Zij is 6.80 kg afgevallen.
  • Kathy1978 is 1.67 m, 39 jaar, geboren op December 31, 1978, aangemeld op November 25, 2011 en voor het laatst ingelogd op January 2, 2012.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Kathy1978 in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Kathy1978

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd