Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Kit1980

Kit1980 weegt 71.50 kg, is nog niet afgevallen en heeft nog 6.50 kg te gaan

71.50 kg
65.00 kg
Doel vandaag: 65.00 kg
Huidig gewicht: 71.50 kg

Kit1980 over zichzelf

Daar gaan we met de volgende poging! In de hoop het deze keer beter vol te houden. Zachtjesaan kom ik steeds meer aan en val weinig af. Elk jaar een kilo erbij is over tien jaar een heel ongezond gewicht!
We gaan er nu echt voor! Er zijn weinig sporten die ik echt leuk vind, maar zwemmen wel, zeker buiten vind ik erg lekker! Daar gaan we dus voor! Verder misschien in combinatie met wat meer op de fiets, wandelen in het bos en het trainen van vooral mijn buik en bilspieren. De jaren dat ik veel

... 
Lees verder »
Daar gaan we met de volgende poging! In de hoop het deze keer beter vol te houden. Zachtjesaan kom ik steeds meer aan en val weinig af. Elk jaar een kilo erbij is over tien jaar een heel ongezond gewicht!
We gaan er nu echt voor! Er zijn weinig sporten die ik echt leuk vind, maar zwemmen wel, zeker buiten vind ik erg lekker! Daar gaan we dus voor! Verder misschien in combinatie met wat meer op de fiets, wandelen in het bos en het trainen van vooral mijn buik en bilspieren. De jaren dat ik veel kon eten zonder al te veel aan tekomen zijn definitief voorbij. Wat is dat toch, na je 30e verjaardag?

Laatste dagboekbericht

Thursday, March 26, 2009
Van het weekend gekampeerd (in de regen) natuurlijk ook bbq gedaan, maar geen koeken etc gegeten (hadden we niet mee). Ik dacht dat er meer aan zou zitten, maar nee, 1 kilo kwijt! Oh ja, ik moet het het maar niet over hebben tegen mijn man. Mijn dochter (2 1/2) riep vanmorgen in een boze bui tijdens het kleren aantrekken: ;'ik ben te dik' huh? Nou ja zeg, zeg ik het dan echt zo vaak? Of zou het de oppas zijn?
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Kit1980 een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Kit1980 in het kort

  • Kit1980 weegt nu 71.50 kg en wil graag 65.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 25.33.
  • Kit1980 is 1.68 m, 37 jaar, geboren op December 12, 1980, aangemeld op March 26, 2009 en voor het laatst ingelogd op May 28, 2013.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Kit1980 in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Kit1980 volgt geen methode.

Clubs van Kit1980

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd