Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Knorr99

Knorr99 weegt 58.80 kg, is 1.00 kg afgevallen en heeft nog 6.80 kg te gaan

58.80 kg
52.00 kg
Doel vandaag: 58.80 kg
Huidig gewicht: 58.80 kg

Knorr99 over zichzelf

Hallo allemaal,

Tijdje niet zo actief geweest hier, maar de kilo's komen er alleen maar bij en daar ben ik inmiddels wel klaar mee. Ik wil weer terug naar het lichaam waar ik trots op was en kan zijn. En daarom ga ik er nu weer vol tegen aan. Begin september ben ik begonnen met mijn master Human Movement Science. Hierdoor heb ik het hartstikke druk gehad en is het sporten er even bij in geschoten. Daar ben ik nu dus ook weer verandering in aan het brengen. Ik heb net een hardloopclubje van mijn

... 
Lees verder »
Hallo allemaal,

Tijdje niet zo actief geweest hier, maar de kilo's komen er alleen maar bij en daar ben ik inmiddels wel klaar mee. Ik wil weer terug naar het lichaam waar ik trots op was en kan zijn. En daarom ga ik er nu weer vol tegen aan. Begin september ben ik begonnen met mijn master Human Movement Science. Hierdoor heb ik het hartstikke druk gehad en is het sporten er even bij in geschoten. Daar ben ik nu dus ook weer verandering in aan het brengen. Ik heb net een hardloopclubje van mijn niveau gevonden voor iedere zondagochtend 10km, dus dat lijkt me een mooi begin. Ook moet ik meer gaan doen met het sportschoolabonnement dat nu staat te verstoffen!

Veel liefs, Noortje

Laatste dagboekbericht

Thursday, November 21, 2013
Hmm, laatste dagen meteen wat dipjes gehad. Vierder afgelopen zondag mijn verjaardag en ben toen losgegaan aan nootjes en chocolade amandelen. De dag daarna een goede dag gehad, maar toen savond's met een vriendin de chocolade die nog over wat weggewerkt. Daarna weer twee goede dagen gehad, alleen wel twee keer slecht avond gegeten. Niet heel veel gelukkig, maar wel slecht (frietjes..). Ben het eetdagboek alweer helemaal zat, het kost zoveel tijd. Gelukkig ben ik wel weer lekker aan het hardlopen en sporten, dus dat gaat top. Ik blijf gewoon gezond, vooral suikervrij, eten en dan lekker sporten en dan hopen dat het afvallen een beetje wil lukken.

Hoe gaat het bij jullie?
Liefs
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Knorr99 een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
November 21, 2013 om 14:15
Hoi hoi,
Hoe waren de nootjes, frietjes en chocolade amandelen? Heb je daar lekker van genoten? Lijnen moet geen straf zijn lieverd, lijnen moet plezierig zijn. Anders houd je het nooit vol!
Heel veel succes!!

Liefs
November 21, 2013 om 14:20
Ze waren heerlijk. Vooral de chocolade amandelen! Hemels. Had ze gekregen van een vriendin omdat ze een jurkje van me had geleend, vond het eigenlijk vreselijk asociaal als ik ze zou weggeven ;) Ik ben ook helemaal niet aan het lijnen, geloof daar totaal niet in, maar probeer wel gezond te eten en daar horen deze producten gewoon niet in en zeker in de hoeveelheden die ik heb verwerkt de afgelopen dagen.

Liefs
November 21, 2013 om 14:22
Heel fijn, suikers mijden samen met vriendinnen.
Mijn kinderen (van m'n werk) komen vaak met zelfgemaakte koekjes/taart enz..
En dan zie je af en toe die gezichtjes als je het etenswaar even opzij legt..
Heel vervelend.
Vroeger zei ik wel eens, ik heb 't tussen de middag opgegeten (lees: ik heb 't in de prullenbak gegooid) het was heerlijk! Maar sinds dit jaar eten de kinderen tussen de middag met mij.. enz.. dus bewaar ik 't vaak tot na schooltijd! Haha, en als het chocolade is... dan snoep ik er wel van!
November 24, 2013 om 05:37
Knorr, hoe is 't deze week gegaan?
November 26, 2013 om 11:13
Wat vervelend dat het vorige week wat minder ging. Hoe gaat het nu ?:) En zolang je het gezond eten weer oppakt komt het helemaal goed! Ik heb een app '' de calorieteller'' op mijn telefoon waarmee ik mijn eetdagboekje bijhoud, vind hem zelf een stuk prettig om te gebruiken als de site. Veel succes deze week;)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Knorr99 in het kort

  • Knorr99 weegt nu 58.80 kg en wil graag 52.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 22.68. Zij is 1.00 kg afgevallen.
  • Knorr99 is 1.61 m, 26 jaar, geboren op November 8, 1991, aangemeld op March 18, 2010 en voor het laatst ingelogd op December 22, 2013.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Knorr99 in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Buddies

· Volgers · Gevolgd