Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Krissph

Krissph weegt 69.00 kg, is nog niet afgevallen en heeft nog 10.00 kg te gaan

69.00 kg
59.00 kg
Doel vandaag: 69.00 kg
Huidig gewicht: 69.00 kg

Krissph over zichzelf

hallo mede afvallers en natuurlijk ook de aankomers, kortom, iedereen die zich weer thuis wil voelen in zijn eigen pakketje.
Ik ben 21 jaar en heb altijd veel gesport. eerst was dansen, ballet en hip hop, mijn lust en mijn leven, waar ik zo'n 6 uur per week in stak. daarna ging ik naar de dans academie, maar ik kreeg een blessure en kwam tot het inzicht dat ik helemaal niet in dat "aparte" dans wereldje thuis hoorde. ik stopte met dansen en ging op kung fu, om mijn geblesseerde spier weer aan te

... 
Lees verder »
hallo mede afvallers en natuurlijk ook de aankomers, kortom, iedereen die zich weer thuis wil voelen in zijn eigen pakketje.
Ik ben 21 jaar en heb altijd veel gesport. eerst was dansen, ballet en hip hop, mijn lust en mijn leven, waar ik zo'n 6 uur per week in stak. daarna ging ik naar de dans academie, maar ik kreeg een blessure en kwam tot het inzicht dat ik helemaal niet in dat "aparte" dans wereldje thuis hoorde. ik stopte met dansen en ging op kung fu, om mijn geblesseerde spier weer aan te sterken. kung fu nam de plaats in van het dansen en ik richtte mij 5 uur per week op deze sport.
sporten deed ik puur voor de sport niet om af te vallen, hoewel ik wel al vanaf mijn achste met mijn neus op de feiten werd gedrukt: ik moest op dieet, om mijn menstruatie uit te stellen?! want jawel: ik zat toen al in de pubertijd.
sindsdien heb ik mij altijd groter, fysiek en geestelijk, gevoeld. ik was anders!
maar door het sporten had ik een flink afgetraind, slank lichaam.
dus kon ik er wel mee leven.
maar toen ging ik samen wonen met mijn vriend in amsterdam. weg uit mijn vertrouwde omgeving, met al mijn vrienden en de hechte kung fu club.
boem!!! 1 jaar verder en 12 kilo verder.
en ineens sta je dan met je armen over je buik en je benen tegen elkaar om je vetjes te verbergen.
ik heb besloten dat ik hier wat aan wilde doen.

Laatste dagboekbericht

Tuesday, September 18, 2012
Dus zoveel maanden sneller en rap achteruit gegaan! wel kom in de wereld van de eetstoornissen ben eindelijk in behandeling! dusss vorige week voor het eerst nul eetbuien gehad en nul keer gebraakt!!!!!!!!!! pff wat een opluchting. het gaat dus beter! dit betekent wel 6 boterhammen per dag.. met boter, beleg, 3 tussendoortjes én zuivelproducten. pff zwaar, eng maar ondertussen zooo veel energie en minder zorgen! om dit schema vol te houden wil ik hier alles bijhouden.
WE GAAN ERVOOR!!!!!!
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Krissph een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Onbekend
September 29, 2012 om 14:31
Hee, wat ontzettend dapper zeg dat je dit aan het doen bent! Ik ken het gevecht zelf en ik weet dat het enorm zwaar is. Ik hoop dat je doorzet, want uiteindelijk levert het je zoveel op. Dacht zelf eers dat het niets zou helpen, maar nu eindelijk na 5 jaar kan ik toch écht zeggen dat ik genezen ben :D En ja, dat is enorm veel vrijheid..
Onbekend
December 24, 2012 om 07:53
Goed zo wijffie, ik ben er ook geweest. Go for it girl! x x x
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Krissph in het kort

  • Krissph weegt nu 69.00 kg en wil graag 59.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 25.97.
  • Krissph is 1.63 m, 30 jaar, geboren op December 28, 1987, aangemeld op June 18, 2009 en voor het laatst ingelogd op November 21, 2017.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Krissph in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Krissph

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd