Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Kyanaw

Kyanaw weegt 67.00 kg, is nog niet afgevallen en heeft nog 2.00 kg te gaan

67.00 kg
65.00 kg
Doel vandaag: 65.00 kg
Huidig gewicht: 67.00 kg

Kyanaw over zichzelf

Kyanaw heeft nog geen introductietekst geschreven.

Laatste dagboekbericht

Friday, April 24, 2009
Dagboek geopend
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Kyanaw een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
April 24, 2009 om 04:38
Hoi Vieke,

Poeh, ik was wel redelijk wat zwaarder dan jij toen ik begon... dat is goed nieuws voor jou, want ik denk dat het jou dan zeker moet lukken. Meestal is het nl. hoe langer je afvalt hoe moeilijker.

Ik heb vooral in het begin heel trouw iedere dag mijn eetdagboekje ingevuld. En toen ook mijn sportdagboek, maar dat heb ik niet zo lang gedaan, op een gegeven moment kun je wel ongeveer inschatten hoeveel energie je op een dag verbruikt. Maar eetdagboek dus trouw invullen, het beste kun je daar een keukenweegschaaltje voor gebruiken, om echt precies te weten hoeveel je van alles neemt.

Verder was ik in het begin wat strenger, en de eerste twee dagen had ik nog wel eens trek tussen de maaltijden door, maar dat wende wel snel. Wat voor mij heel belangrijk is, is om niet elke dag te lijnen. Af en toe moet je gewoon lekker op een terrasje kunnen zitten en vette hapjes bestellen. Maar plan die dagen van tevoren zoveel mogelijk in. Als je dat bijvoorbeeld vaak aan het eind van de week doet, zorg dan dat je aan het begin van de week extra braaf bent.

Verder, als je ongeveer even lang bent als ik denk ik dat je het best afvalt als je probeert rond de 1400 kcal te blijven elke dag. Dan kan je dus best een dag flink eten, als je daarna probeert een dag onder de 1000 te blijven. Dat kan best aardig, als je kiest voor mager beleg (kipfilet, huttenkase/cottage cheese, magere smeerkaas, etc.) en tussendoor rood fruit. Een maaltijdsoep zonder room of een stamppot met weinig aardappelen en veel groenten zorgt ook voor een zeer caloriearme avondmaaltijd.

Succes! Als je nog tips wilt, vraag maar raak!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Kyanaw in het kort

  • Kyanaw weegt nu 67.00 kg en wil graag 65.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 23.46.
  • Kyanaw is 1.69 m, 36 jaar, geboren op June 18, 1981, aangemeld op April 24, 2009 en voor het laatst ingelogd op April 24, 2009.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Kyanaw in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Kyanaw volgt geen methode.

Clubs van Kyanaw

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd