Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Ladyofthelake

Ladyofthelake weegt 87.80 kg, is 0.40 kg afgevallen en heeft nog 1.80 kg te gaan

87.80 kg
85.40 kg
Doel vandaag: 87.80 kg
Huidig gewicht: 87.80 kg

Ladyofthelake over zichzelf

hallo,
ik wil graag verder met afvallen. ik heb een paar jaar terug 14 kilo weggespeeld nadat ik jaren in een rolstoel had gezeten en eindelijk weer wat kon gaan bewegen.dat was ook hard nodig, want door de rolstoelperiode was er 30 kilo aangekomen.te weinig bewogen dus te weinig verbrand. nu staat t stil en moet ik wat anders gaan verzinnen. heb het boekje van Sonja Bakker besteld en hoop hierbij baat te hebben. Ik kan nog niet zoveel bewegen, dus het moet er toch door minder innemen van af. Ga m'n best doen

Laatste dagboekbericht

Sunday, October 4, 2009
Er was weer bijgekomen, en weer wat af, en weer wat bij.... Sonja sucks! Het iets gezonder en iets minder hevig gaat misschien op de lange duur beter lukken? Heb in elk geval zin om met zoveel mogelijk volkoren producten en verse groenten en fruit en powerfood toch wat te doen, hoewel ik het niet zo zie zitten om alle witmeel producten maar weg te gooien en de eerste 10 dagen geen fruit te nemen zoals bij het sonoma dieet, gulden middenweg maar eens zoeken. Fruitsmoothies in de blender en ook rauwegroentenprut bevalt goed. Buikje kwijt met geluidtherapie met garantie is niet gelukt doordat het bedrijf voortijdig failliet ging. Uitkijken dus momenteel om vooruit te betalen voor zulke behandelingen.
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Ladyofthelake een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Ladyofthelake in het kort

  • Ladyofthelake weegt nu 87.80 kg en wil graag 86.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 30.74. Zij is 0.40 kg afgevallen.
  • Ladyofthelake is 1.69 m, 63 jaar, geboren op November 6, 1954, aangemeld op October 3, 2006 en voor het laatst ingelogd op October 16, 2011.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Ladyofthelake in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Ladyofthelake volgt geen methode.

Clubs van Ladyofthelake

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd