Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van LaPrincesse

LaPrincesse weegt 70.50 kg, is 5.50 kg afgevallen en heeft nog 5.50 kg te gaan

70.50 kg
65.00 kg
Doel vandaag: 65.00 kg
Huidig gewicht: 70.50 kg

LaPrincesse over zichzelf

LaPrincesse heeft nog geen introductietekst geschreven.

Laatste dagboekbericht

Wednesday, May 30, 2007
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als LaPrincesse een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Onbekend
January 17, 2008 om 17:29
Hallo Maria,
Ik zag je berichtje op het forum over slapper wordend buikvet. Als je gewoon lekker blijft sporten/bewegen en daarbij ook goed en gezond eet verdwijnt dat vanzelf, hoor! Je hoort het vaker dat vet wat slapper word voordat het verdwijnt. Het is dus een goed teken. Ik hoop wel dat je wat meer kcal tot je neemt dan vorig jaar. Je bent nog in de groei en je hebt dat gewoonweg nodig. Te weinig kcal inname kan namelijk ook tegen je gaan werken. Je zult eerst goed afvallen, daarna stilstaan en als je weer meer gaat eten zul je binnen knowtime weer aankomen. Als je nu meer kcal tot je neemt heb je veel minder kans op het jojo effect. Je bent nu nog jong en als je het op een gezonde en rustige manier afvalt zul je een goede basis voor je gewicht krijgen. Een stabiel gewicht.
Dus gewoon lekker eten, niet te veel snoepen, wel een beetje stil blijven staan wat je allemaal in je mond stopt. In spaghetti zitten misschien voor je gevoel veel kcal. Maar zolang je geen twee borden opschept is dat helemaal niet zo erg. Verder lekker bewegen en het komt helemaal goed met jou.
Overdag moet je ook wel blijven eten, hoor! 3 maaltijden op een dag en 3 kleine tussendoortjes houden je verbranding juist goed op gang. Daar zal je over langere periode veel meer mee afvallen dan als je overdag zo min mogelijk eet. Dat werkt alleen maar de lekkere trek in de hand. En ook eetbuien. Je zult dat ook veel langer vol kunnen houden.
Heel veel succes met afvallen!
Groetjes, Brenda
June 13, 2008 om 08:20
Hoop ook dat je op een gezonde manier je doel bereikt..
October 14, 2008 om 16:07
Hey,

Ik zag dat we ongeveer van dezelfde leeftijd zijn :D!
Hoelang ben je al bezig om af te vallen? Ik wil trouwens ook zo'n 5 kilo eraf (als het er 7 zijn, zou ik nog wat blijer zijn). 5 kilo lijkt redelijk weinig, maar toch is het een heel karwei om het kwijt te geraken, heb ik zo ondervonden. Misschien kunnen we elkaar wat steunen?
Groetjes, Christina
October 16, 2008 om 11:36
hi
Ik doe aan de south beach dieet,-8.3 kg in 7 weken,en gaat goed,mijn ontbijt :50gr.havermout met 250ml.magere melk met zoetstof,kaneel en walnoot,tussendoortje:optmel yogurt,lunch:2 volkoren boterhamen met magere beleg,middag snack:granny smith appel met pindakaas,dinner veel groente met magere vlees/kip/vis,toetje:magere kwark.
Met deze richtlijnen krijg je geen trek in zoet en heb je een verzagdig gevoel,ik hoop dat jij met deze tips wat aan heb...
:veelsucces:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

LaPrincesse in het kort

  • LaPrincesse weegt nu 70.50 kg en wil graag 65.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 23.56. Zij is 5.50 kg afgevallen.
  • LaPrincesse is 1.73 m, 25 jaar, geboren op July 20, 1992, aangemeld op May 28, 2007 en voor het laatst ingelogd op October 14, 2008.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van LaPrincesse in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van LaPrincesse

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd