Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Latex

Latex weegt 78.70 kg, is 1.30 kg afgevallen en heeft nog 16.70 kg te gaan

80.00 kg
62.00 kg
Doel vandaag: 62.00 kg
Huidig gewicht: 78.70 kg

Latex over zichzelf

In het verleden ben ik met behulp van de Sonja Bakker methode ruim 32 kilo gewicht verloren. Na drie jaar zit er weer 12 kilo aan. Ook heb ik me na het afvallen nooit gericht op het strakker maken van mijn lijf. Ik ben weliswaar jong maar alles behalve strak... vooral van mijn benen word ik niet gelukkig.

Ik heb de neiging om de in mijn opinie lelijke kanten van mijn lijf te bedekken maar merk dat ik hierdoor niet de kleding draag die ik eigenlijk zou willen dragen. Vooral in de relatie met mijn

... 
Lees verder »
In het verleden ben ik met behulp van de Sonja Bakker methode ruim 32 kilo gewicht verloren. Na drie jaar zit er weer 12 kilo aan. Ook heb ik me na het afvallen nooit gericht op het strakker maken van mijn lijf. Ik ben weliswaar jong maar alles behalve strak... vooral van mijn benen word ik niet gelukkig.

Ik heb de neiging om de in mijn opinie lelijke kanten van mijn lijf te bedekken maar merk dat ik hierdoor niet de kleding draag die ik eigenlijk zou willen dragen. Vooral in de relatie met mijn vriend vind ik dit erg jammer omdat ik weet dat hij enorm van lingerie en kinky kleding houdt. En ik ook. Vandaar mijn profielnaam... Latex. Veel deelnemers aan deze site willen waarschijnlijk voor de zomer nog de overtollige kilo's kwijt om strak in de bikini te passen. Mijn doel is om een enorm spannende outfit te kunnen kopen waar ik me prettig in voel en me zonder schroom aan mijn vriend kan tonen.

Vandaag, 24 april 2010, was (voorlopig) mijn laatste SAS-dag. Ik heb heerlijk patat met mayonaise en twee kroketten gegeten met een Magnum Gold toe. En ik heb er van genoten. Vanaf morgen ga ik minder, gezonder, regelmatiger en minder vaak buiten de deur eten. Daarnaast ga ik het hardlopen weer oppakken en ga ik op een matje de nodige spieroefeningen doen. Mijn voornemen is om op de maandag, woensdag en vrijdag hard te lopen en de andere twee werkdagen lekker te bewegen door te dansen (in private wel te verstaan) op lekkere muziek van Shakira e.d. Merk dat dansen niet alleen lekker voor mijn lijf maar ook zeker lekker voor mijn hoofd is.
Buiten de inpassing van nieuwe sportieve activiteiten blijf ik op werkdagen naar het station fietsen en v.v. Dit is toch ook circa vijftig minuten beweging op een dag. Daarnaast heb ik een heel lief hondje dat ook om de nodige beweging vraagt. Ze gaat ook mee hard lopen.

Wat betreft het eten heb ik geen zin meer om een dieet te volgen. Ik ga eten wat lekker en gezond is en probeer door de week geen uitstapjes naar ongezond voedsel te maken. In het weekend ga ik natuurlijk ook zoveel als mogelijk op mijn voeding letten maar mag van mezelf dan best wat extra's. Gewoon lekker uit eten en genieten van een croissantje bij het ontbijt moet kunnen.

Ik heb voorlopig de volgende voeding voor door de weekse dagen in gedachten:

ontbijt: twee bruine boterhammen met willekeurig beleg
tussendoor: een banaan
lunch: twee bruine boterhammen met willekeurig beleg
tussendoor: appel
tussendoor: appel, peer, sinaasappel o.i.d.
diner: een lapje vlees, circa 125 gram aardappelen met jus, 225 gram groente (of iets vergelijkbaars in de vorm van pasta, rijst e.d.)
toetje: bakje Optimel yoghurt

dranken: water of water aangemaakt met een beetje limonadesiroop.

Als gewicht heb ik 80,0 kilo ingevuld. Ik weeg me doorgaans 's ochtends vroeg en ben voornemend om dit iedere maandagochtend te doen. In het weekend slaap ik uit en ik merk dat het moment van op de weegschaal staan bepalend is voor het af te lezen gewicht. Vandaag stond er 79,8 kilo maar omdat dit volgens mij niet helemaal representatief is heb ik het voorlopig afgerond naar 80,0 kilo. Aanstaande maandag zal ik het definitieve startgewicht noteren.

Laatste dagboekbericht

Friday, May 7, 2010
Gisteren kwam mijn nicht eten en logeren en hebben we samen heerlijke spinazielasagne met geitenkaas gemaakt. Op de bank heb ik bij een film lekker genoten van een bakje chips. Er is nog wat over en ik ga dit later vanmiddag eten. Heb vanmorgen ook al appeltaart op van een jarige collega. Heb daarentegen al circa 1,5 uur gefietst en ga zo nog hardlopen dus ik mag wat meer van mezelf.

Dit weekend ga ik naar mijn ouders in Groningen en morgen ga ik met mijn moeder en zus een dag naar de sauna. Naast relaxen in de diverse baden en sauna's zal er vast ook heerlijk gegeten worden. Dit weekend ga ik niet zo moeilijk doen.
Zolang ik voldoende beweeg kan ik het compenseren. En overeten gaat me volgens mij niet snel meer gebeuren nu ik zo goed bezig ben met sport e.d.

Ben nu 1,4 kilo afgevallen en merk vooral dat mijn broek erg los gaat zitten. Dat is mooi want ik heb vooral last van spek op mijn benen, billen en heupen.
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Latex een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Latex in het kort

  • Latex weegt nu 78.70 kg en wil graag 62.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 27.88. Zij is 1.30 kg afgevallen.
  • Latex is 1.68 m, 36 jaar, geboren op March 30, 1982, aangemeld op April 24, 2010 en voor het laatst ingelogd op May 7, 2010.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Latex in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Latex

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd