Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Lienke

Lienke weegt 73.00 kg, is nog niet afgevallen en heeft nog 15.00 kg te gaan

73.00 kg
58.00 kg
Doel vandaag: 58.00 kg
Huidig gewicht: 73.00 kg

Lienke over zichzelf

20-jarige meid die van voetbal houdt (Club Brugge). 1,60m groot en momenteel 72kg (veel hé). Vroeger al WW gedaan met resultaat toen (van 78 naar 59 kg en toen vonden de meeste mensen mij nog "dik" :-s). Toen in een slechte rlatie terechtgekomen met iemand die bijna alleen frieten lustte en al wat niet gezond is (b.v. koninginnehapje was voor hem een gefrituurde vol-au-vent-kroket,...). En tja, bijgekomen tot 84 kilo (beetje veel he) en dan toch terug geraakt tot hier he. Sinds neiuwjaar alles

... 
Lees verder »
20-jarige meid die van voetbal houdt (Club Brugge). 1,60m groot en momenteel 72kg (veel hé). Vroeger al WW gedaan met resultaat toen (van 78 naar 59 kg en toen vonden de meeste mensen mij nog "dik" :-s). Toen in een slechte rlatie terechtgekomen met iemand die bijna alleen frieten lustte en al wat niet gezond is (b.v. koninginnehapje was voor hem een gefrituurde vol-au-vent-kroket,...). En tja, bijgekomen tot 84 kilo (beetje veel he) en dan toch terug geraakt tot hier he. Sinds neiuwjaar alles gedaan om te vermageren, maar het wou niet meer lukken, dus even naar de dokter gegaan he en mijn schildklier werkt dus te traag. Nu heb ik medicatie gekregen maar het wil nog niet echt lukken ondanks alle moeite. Gisteren is mijn dosis nog een keertje verhoogd (in 3 maanden van 25µg naar 100µg). Ik hoop dat het deze keer dus echt lukt, ik verwacht geen wonder hoor, maar toch.

Laatste dagboekbericht

Thursday, September 16, 2004
Tja aangekomen he!!! ik kan er echt niets tegen doen. Ik doe alles wat moet, maar tja, als je ziek bent.

Ik heb schildklierproblemen, mijn schildklier werkt dus te traag. Ik probeerde gewoon gezond te eten, niet te veel zoets en vet. Maar het lukt niet en de dokter heeft mij nu gezegd dat het ook niet zal lukken tot ik goed ingesteld ben (dus de juiste dosis medicatie heb). Voor die medicatie moet ik telkens op onderzoek en tja, da gat niet elke week he. Nu is het nog effe wachten op de volgende onderzoeken en normaal zal ik weer meer medicatie krijgen dan.

Ik mag volgens de dokter niet te veel moeite doen, want dat maakt me allen maar zwakker. Ik heb werkelijk wat suiker nodig. Zolang ik een beetje op mijn voeding let, is hetal goed en ik moet me niet focusen op vermageren nu maar op gezond worden. Als ik alleen maar denk aan afvallen, ga ik nog heel wat teleurstellingen tegemoet dus tja, ik zal die lieve trouwe dokter zijn raad maar opvolgen zeker. Als ik de juiste dosis medicatie krijg, komt alles in orde.
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Lienke een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Lienke in het kort

  • Lienke weegt nu 73.00 kg en wil graag 58.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 28.52.
  • Lienke is 1.60 m, 34 jaar, geboren op November 3, 1983, aangemeld op August 5, 2004 en voor het laatst ingelogd op September 16, 2004.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Lienke in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Lienke volgt geen methode.

Clubs van Lienke

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd