Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Lira

Lira weegt 78.00 kg, is 7.50 kg afgevallen en heeft nog 3.00 kg te gaan

84.00 kg
75.00 kg
Doel vandaag: 75.00 kg
Huidig gewicht: 78.00 kg

Lira over zichzelf

Hoi allemaal. Ik ben katerina. Ik worstel al een lange tijd, eigenlijk mijn hele leven, met overgewicht. 2 jr. geleden is bij diabetes type 2 vastgesteld. Ik ben toe via de dieëtiste 13kg afgevallen. Dit gewicht heb ik nog steeds, maar om van 84kg naar 74kg te gaan, is een strijd wat ik niet win. Mijn diabetes vraagt ook steeds meer medicijnen. Ik moet eigenlijk gaan sporten maar door een drukke baan en studie, kom het er niet van. Ik had mij voorgenomen om het nieuwe jaar te starten met wandel

... 
Lees verder »
Hoi allemaal. Ik ben katerina. Ik worstel al een lange tijd, eigenlijk mijn hele leven, met overgewicht. 2 jr. geleden is bij diabetes type 2 vastgesteld. Ik ben toe via de dieëtiste 13kg afgevallen. Dit gewicht heb ik nog steeds, maar om van 84kg naar 74kg te gaan, is een strijd wat ik niet win. Mijn diabetes vraagt ook steeds meer medicijnen. Ik moet eigenlijk gaan sporten maar door een drukke baan en studie, kom het er niet van. Ik had mij voorgenomen om het nieuwe jaar te starten met wandelen. Maar zoals iedereen weet, hielp het weer niet echt mee. Ik hoop eigenlijk dat ik op deze manier de strijd tegen mijn overgewicht aan kan gaan. Als ik zie hoeveel deelnemers er al afgevallen zijn dan moet mij dat toch ook lukken.

Laatste dagboekbericht

Sunday, April 11, 2010
Hallo hier ben ik weer. Ik heb een tijdje niets ingevuld op mijn site. Ik wilde eigenlijk weer stoppen met mijn dieet poging. Tot ik bij de arts kwam met allerlei klachten. Hier kreeg ik toch wel het dringende verzoek om iets aan bewegen te doen. Ik heb namelijk diabetes 2. Er werd geoppert om te fietsen. Dit is voor mij een hele grote straf. Ik loop liever. Ik ben 4 dagen geleden met het dr. Frank dieet begonnen. Ik hou ook contacten met diverse mensen op deze site. Dit is een hele leuke bezigheid. En het leukste van alles ik ben in deze 4 dagen ook 2.5 kg afgevallen. Zoals ik mij nu voel denk ik wel dat ik het nu wel gaat lukken. Ik heb er in iedergeval zin in.
:lente5:
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Lira een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Lira in het kort

  • Lira weegt nu 78.00 kg en wil graag 75.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 25.18. Zij is 7.50 kg afgevallen.
  • Lira is 1.76 m, 60 jaar, geboren op August 10, 1957, aangemeld op February 5, 2010 en voor het laatst ingelogd op September 16, 2010.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Lira in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Lira

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd