Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Luus82

Luus82 weegt 95.20 kg, is 1.20 kg afgevallen en heeft nog 10.20 kg te gaan

96.40 kg
85.00 kg
Doel vandaag: 85.00 kg
Huidig gewicht: 95.20 kg

Luus82 over zichzelf

Hallo iedereen die dit leest,:)
Nieuw jaar nieuwe kansen. Derde keer dat ik begin op valtaf... 1ste keer 10 kilo afgevallen. 2de keer 2 kilo afgevallen (de knop was toen niet echt om).
Nu is de knop weer om. BEN HET ZOOOOOOOOOOOOOO ONTZETTEND ZAT om dik te zijn. Ik hoef niet als een foto model door het leven. Maar ik wil gewoon normaal zijn en minder pijn aan mijn rug. Ik heb scoliose (s-vorm in mijn ruggenwervel) en overgewicht maakt het er niet beter op. Ook heb ik een traagwerkende schildklier

... 
Lees verder »
Hallo iedereen die dit leest,:)
Nieuw jaar nieuwe kansen. Derde keer dat ik begin op valtaf... 1ste keer 10 kilo afgevallen. 2de keer 2 kilo afgevallen (de knop was toen niet echt om).
Nu is de knop weer om. BEN HET ZOOOOOOOOOOOOOO ONTZETTEND ZAT om dik te zijn. Ik hoef niet als een foto model door het leven. Maar ik wil gewoon normaal zijn en minder pijn aan mijn rug. Ik heb scoliose (s-vorm in mijn ruggenwervel) en overgewicht maakt het er niet beter op. Ook heb ik een traagwerkende schildklier die ervoor zorgt dat mijn stofwisseling trager loopt dan normaal. Maarrr niet alles daar aan te wijten natuurlijk. Ik vreet ook teveel! Kon mijn leven lang eten wat ik wilde zonder aan te komen totdat die schildklier me ging klieren. Nu kan dat dus niet meer en ik lijk het niet te kunnen accepteren op de een of andere manier.
Ik zal mijzelf ook even voorstellen haha. Ik ben Luciana, 29 jaar, getrouwd met een super lieve man die me accepteerd zoals ik ben (en tevens ook teveel lekkers voor mij meeneemt uit de winkel hihi) en mama van 2 geweldige kindjes: een jongetje van bijna 5 en een meisje van 2.
Soms vergeet ik dat ik meer ben dat alleen hun dikke lieve mama.;) Daarom wil ik een actieve slanke lieve mama zijn en bovenal Luciana...mezelf! weer kunnen zijn en niet alleen trots zijn op mijn prachtige kindjes maar ook trots op mijzelf! Ben al begonnen met ook eens wat leuke kleding voor mezelf kopen en die veel te dure schoenen die ik al zolang wilde hebben. Dat scheelt al een hoop...maar natuurlijk staan nieuwe kleren veel mooier op een slank(er) lichaam.
Daarom ga ik er deze keer echt voor! Ik wil in een half jaar tijd 16 kilo afvallen en dit keer gaat het me lukken! Als moet de onderste steen boven komen. Waar een wil is, is een weg. En waar geen weg is, timmer ik er gewoon een!:)
Het klinkt zoooo makkelijk allemaal...en op dit moment voelt het ook zo omdat het ongezonde eten van de feestdagen mijn oren uit komt haha. Ben benieuwd wanneer de eerste verleiding komt. Maar ik ga hem deze keer doorstaan!
Vandaag ben ik begonnen met Sonja Bakker. Heb er in het verleden succes mee geboekt en daarom ga ik het nu weer doen.
Ik heb mezelf voorgenomen bij iedere 2,5 kilo mezelf te belonen met een kleinigheid. Bij 5 kilo iets groters.

Bij de eerste 2,5 kilo koop ik mezelf een mooie bos bloemen en bij 5 kilo bel ik de kapster op voor een afspraak. Dat is ook alweer meer dan een half jaar geleden dat ze hier geweest is haha.
En daarna zie ik wel verder.

95 kilo
94 kilo
93 kilo
92 kilo
91 kilo
90 kilo
89 kilo
88 kilo
87 kilo
86 kilo
85 kilo
84 kil0
83 kilo
82 kilo
81 kilo
80 kilo

(daarna zie ik wel weer verder)...maar met 80 kilo vond ik mezelf met mijn lente weer onder de categorie "normaal" vallen.

Zo nu is het tijd voor mijn tussendoortje:)

Ik wil iedereen die met mij goed bezig is heeeeeeeeeeeeeeeeeel veeeel :succes: wensen!!!
Oja en ik zou het natuurlijk ontzettend leuk vinden als ik een paar mensen vind(of die mij vinden) om elkaar te steunen!

Groetjes Luciana

Laatste dagboekbericht

Monday, January 16, 2012
Vandaag een week bezig. Heb het goed vol weten te houden! Ik mag van mezelf 1x iets lekkers(ongezonds) in het weekend. Dat heb ik gedaan en nu weer een week ertegen aan. Was afgelopen vrijdag al 400gr. kwijt...maar officiele weegdag was vandaag...alleen ben ik het vanochtend door de haast vergeten. Morgenvroeg maar wegen dan. Ben wel benieuwd!
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Luus82 een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
January 20, 2012 om 05:30
Oke, het is niet genoeg maar er is een halve kilo af. Het begin is er... Maar moet wel eerlijk zijn. In de tussentijd is er een stuk vlaai naar binnen gegaan, vorige week een frietje zuurvlees en een reepje chocola. haha dus eigenlijk mag ik nog blij zijn met mijn halve kilo. En ik ben nog niet begonnen met sporten. Wilde gaan steppen...maar de step bleek kapot...toen meende ik zumba te gaan doen maar ik ben gewoon simpelweg altijd moe. Een schildklieraandoening en dus altijd moe zijn en dan ook nog eens sonja bakkeren vergt momenteel al heel veel van mij. Soms sta ik te trillen op mijn benen. Overdag de kinderen en s'avonds werken...buitens huis kan ik sowieso niet gaan sporten. Maarja die zumba dvd uit het stof graven moet wel lukken en dan wil ik maandagochtend gaan beginnen. Op deze manier val ik ook wel af..maar veel te langzaam...dus schop onder mn kont en bewegen maar. In de lente als het weer langer lichts is en niet zo koud dan ga ik weer fietsen naar mijn werk...nu fiets ik alleen naar school en weer terug. Zo nu ga ik eens het huishouden doen! Ook een beetje bewging haha. Doeidoei
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Luus82 in het kort

  • Luus82 weegt nu 95.20 kg en wil graag 85.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 30.73. Zij is 1.20 kg afgevallen.
  • Luus82 is 1.76 m, 35 jaar, geboren op May 1, 1982, aangemeld op January 9, 2012 en voor het laatst ingelogd op January 28, 2012.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Luus82 in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Luus82 volgt geen methode.

Clubs van Luus82

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd