Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van MaartjeJZ

MaartjeJZ weegt 69.00 kg, is nog niet afgevallen en heeft nog 7.00 kg te gaan

69.00 kg
62.00 kg
Doel vandaag: 62.00 kg
Huidig gewicht: 69.00 kg

MaartjeJZ over zichzelf

Hoi allemaal,

Het is voor mij tijd voor de laatste kilo's. Op 1 januari 2015 woog ik 83 kilo. Met WeightWatchers ben ik met veel success binnen 7 maanden bijna 15 kilo afgevallen. Op het moment schommel ik tussen de 68 en de 69 kilo. In januari ga ik 3 weken op vakantie naar Zanzibar en het liefst zou ik voor die tijd op mijn ideale gewicht, 62 kilo willen zitten. WeightWatchers begon na een tijdje te vervelen en daarom hield ik het niet meer zo goed bij. Ik blijf goed op gewicht maar er gaat oo

... 
Lees verder »
Hoi allemaal,

Het is voor mij tijd voor de laatste kilo's. Op 1 januari 2015 woog ik 83 kilo. Met WeightWatchers ben ik met veel success binnen 7 maanden bijna 15 kilo afgevallen. Op het moment schommel ik tussen de 68 en de 69 kilo. In januari ga ik 3 weken op vakantie naar Zanzibar en het liefst zou ik voor die tijd op mijn ideale gewicht, 62 kilo willen zitten. WeightWatchers begon na een tijdje te vervelen en daarom hield ik het niet meer zo goed bij. Ik blijf goed op gewicht maar er gaat ook niets meer vanaf. Ik sport veel, zo'n 4 keer per week maar ik hou ook heel erg van eten. Ik heb structuur nodig!!

Het was dan ook tijd voor wat nieuws. Ik heb zojuist 2 boeken van de voedselzandloper aangeschaft, een methode die mij erg aanspreekt en hopelijk val ik in combinatie met valtaf.nl de laatste kilo's af!

Laatste dagboekbericht

Thursday, October 8, 2015
Zo, op naar een nieuwe start. Ik heb niet de beste dag uitgekozen omdat ik vanavond uit eten ga maar agh, gelijk een goed moment om mijn volhoudingsvermogen te testen :-)
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als MaartjeJZ een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

MaartjeJZ in het kort

  • MaartjeJZ weegt nu 69.00 kg en wil graag 62.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 24.16.
  • MaartjeJZ is 1.69 m, 27 jaar, geboren op December 24, 1990, aangemeld op October 8, 2015 en voor het laatst ingelogd op October 8, 2015.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van MaartjeJZ in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van MaartjeJZ

· Meer clubs

Buddies

· Volgers · Gevolgd