Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Maedje

Maedje weegt 73.00 kg, is 1.00 kg afgevallen en heeft nog 8.00 kg te gaan

74.00 kg
65.00 kg
Doel vandaag: 65.00 kg
Huidig gewicht: 73.00 kg

Maedje over zichzelf


Maedje
maandag 10 augustus 2009 om 16:12
Ik ben nieuw hier en ga vanaf vandaag hier proberen om samen met jullie diverse kilo's kwijt te raken. Ik zal mij even in het kort voorstellen. Ik ben Henny en ben getrouwd met Peter en wij hebben samen 4 kinderen waarvan er nog eentje thuis woont. Ik werk 30 uur in de week met jongeren met een licht verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Mijn hobby's zijn koken, lezen en lange wandelingen maken. Momenteel zit ik al 8 weken thuis met... 
Lees verder »

Maedje
maandag 10 augustus 2009 om 16:12
Ik ben nieuw hier en ga vanaf vandaag hier proberen om samen met jullie diverse kilo's kwijt te raken. Ik zal mij even in het kort voorstellen. Ik ben Henny en ben getrouwd met Peter en wij hebben samen 4 kinderen waarvan er nog eentje thuis woont. Ik werk 30 uur in de week met jongeren met een licht verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Mijn hobby's zijn koken, lezen en lange wandelingen maken. Momenteel zit ik al 8 weken thuis met een hernia dus van bewegen komt niet zo veel. Vandaag ben ik begonnen om de koolhydraten in mijn eten drastisch te beperken. Ben zelf heel benieuwd hoe dit mij gaat bevallen. Het lijkt mij leuk om hier op deze site tips te krijgen van andere die ook bezig zijn met het low carb. [/b]

Laatste dagboekbericht

Tuesday, March 25, 2008
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Maedje een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Onbekend
August 11, 2009 om 12:36
Hoihoi,
Ik ga inderdaad even googelen en bij de biep kijken voor een boek.:afvalboek: Koolhydraten zijn bij mij ok de boosdoenders. Ik heb je al toegevoegd als buddy.
Onbekend
August 12, 2009 om 08:02
Hoi,

Koolhydraatarm is inderdaad te doen. Ik heb dit in het verleden ok wel gedaan en ik viel best snel af. Helaas is het bij mij altijd ergens mis gegaan waardoor de kilo's er weer bijkwamen. Deze keer doe ik niet koolhydraatarm maar let wel een beetje op de hoeveelheid koolhydraten.Ik vind het voor nu veel te lastig. Ik ben bijna elk weekend weg en wil een ander niet met mijn dieet opzadelen. Als het zo niet wil dan ga ik het zeker proberen. Ik weet dat het werkt. Bij mij moet het tussen de oren veranderen.
Spannende dag dus voor je. Ik heb zelf een hernia dus weet hoe je je voelt. Bij mij is het vooral stijfheid en soms (na bv tuinieren, slecht bed, te lang staan) pijn. Ik heb mij niet laten operenen en kan het met opletten goed dragen. eigenlijk moet ik vooronderhoud 4 x per jaar naar de manueel therapeut. Maar als het goed gaat vergeet ik dat. Als ik dan weer last krijg ga ik weer maar dan is het eigenlijk te laat.
Laat je even weten wat de uitslag van de scan is? En ongeacht de uitslag wat zijn de opties?

groetjes!!
Onbekend
August 12, 2009 om 08:03
nog ff vraagje, mag je wel sojayoghurt??? Ik weet dat nl niet meer.
August 12, 2009 om 09:48
Hoi Pien, Ook ik heb jou toegevoegd als buddy. Je mag wel sojayoghurt eten hoor. Ik neem het vaker als ontbijt met een flinke schep gebroken lijnzaad.
Volgens de neuroloog was er duidelijk een hernia te zien op de scan. Zijn advies was om het traject voor een operatie op te starten. Mocht de pijn in de wachttijd minder worden dan kan ik nog altijd van de operatie afzien. Momenteel heb ik er al 8 weken erg veel last en pijn van. Hij zag geen heil in het volgen van een of andere therapie. Ik heb toch besloten om een orthomanueelarts er naar te laten kijken. Ik weet dat deze veel ervaring heeft met het behandelen van hernia. Afwachten wat hij ervan vindt dus. Met mijn dieet gaat het goed. Dit is voor mij dag 3 en volgens mijn eetpatroon krijg ik ongeveer 30 tot 40 gr koolhydraten binnen per dag. Hoe vergaat het jou? Probeer de knop in je hoofd om te zetten en met de steun van hier zal het zeker gaan lukken.:veelsucces::wave02:
August 12, 2009 om 10:32
Ik heb je toegevoegd hoor:). Samen gaan we er tegen aan. Vandaag heb ik een moeilijk dagje, maar probeer maar een beetje afleiding te zoeken, bijvoorbeeld door hier even te spieken:).

zet hem op!

:yougogirl:
Onbekend
August 13, 2009 om 12:44
chips..heb ik een heel verhaal aan je gtikt en is het opeens weg! nog maar een keer dan.
Vervelend dat er een hernia geconstateerd is. Verstandig om nog een andere arts te raadplegen voor ze het mes in je zetten. Ondanks dat ben je nog gemotiveerd om te lijnen. Knap hoor!
Ik ga niet hetzelfde dieet als jij volgen. Wel probeer ik een beeeeeetje op de koolhydraten te letten. Eet bv 's morgens sojayoghurt.
Het gaat bij mij een langdurig traject worden.. gisteravond met een vriendin naar de pizzaria geweest. Heb wel een kleine pizza genomen en de wijn vervangen door spa.
En vandaag eet ik weer een salade met wat kip.
(+)

groetjes Janine
Onbekend
August 16, 2009 om 16:40
Hoi,

Ben even benieuwd hoe je het weekend bent doorgekomen...ik bedoel met de koolhydraten. Ik heb mij redelijk kunnen gedragen op een aantal biertjes met vrienden na. Vandaag is mijn zoontje terug gekomen van zijn vakantie met mijn ex. Morgen moet hij weer naar school en gaat alles weer zijn normale gangetje. Ik moet dan ook weer gewoon koken en wil eigenlijk niet voor hem alleen koken. k wil toch wat met de pot mee eten. Moet ook kunnen natuurlijk. Morgen in ieder geval weer wegen. Ben benieuwd.

groetjes en weer suxxes met de nieuwe week.
August 23, 2009 om 09:52
Hoi Maedje,

Ook ik eet low carb ik volg dan merendeel South Beach. Misschien dat we elkaar kunnen steunen. Inmiddels ben ik voorzichtig aan wat koolhydraten toe te voegen maar ik merk toch weer dat het minder gaat maar goed ik blijf vol houden. Sowieso dagelijks brood eten lukt dus niet helaas dit moet ik dus afwisselen met een soort balans dag zoals ik noem. Het enige wat ik dus mis is dus mijn boterham tussen de middag aardappelen interesseren me dus niet zo dat kan ik goed laten staan. Ik ben dus nu een beetje aan het uitvogelen hoe mijn lichaam het beste reageert want een boterham en bv rijst s avonds is weer teveel dus daar moet ik een middenweg in gaan vinden.

Nou ik ga je toevoegen als buddie.


groetjes,
Peetjuhh
September 8, 2009 om 04:12
Hallo allemaal. Eindelijk weer eens on-line. Ik ben nl in de vakantie aan een hernia geopereerd en moet nu nog veel plat blijven liggen. Het dieet is daardoor ook niet echt meer gevolgd maar ik ga opnieuw starten met het low-carb zodat er straks toch de kilo's af zijn. Ik hoop hier weer de steun te vinden en een steun te kunnen zijn voor anderen. Moet veel gaan wandelen na de volgende week om mijn rug weer sterk te krijgen. Krijg ik natuurlijk ook meteen de nodige beweging.

Groetjes Henny
September 10, 2009 om 14:59
Hoi Henny,

Wel een zware operatie lijkt me wat je hebt gehad. Nog eventjes doorbijten met het vele liggen en dan kan je er weer flink tegenaan met wandelen.
Van de week ben ik gestart met een boterham sochtends het lijkt er op dat ik ook weer flink vocht vast houdt. Ik drink wat af maar toch lijkt het heel weinig te zijn deze week wat ik afval alhoewel de centimeters wel weer goed gaan lijkt. Weer 1 cm van mijn buik en 1 cm van mijn bovenbeen af. Ook de maandelijkse periode is deze week weer in aantocht dus dat zal het allemaal ook wel mee te maken hebben dat de weegschaal nog niet echt wilt zoals ik wil. Eigenlijk mag ik niet klagen omdat er toch centimeters al aan het verdwijnen zijn. Mijn officieele weegdag is een zaterdag dus ik ben benieuwd. Kan het nog steeds niet laten om niet elke dag op de weegschaal te staan.
Voorlopig wil ik die boterham nog eventjes de komende week blijven toevoegen kijken hoe mijn lichaam daarop reageer.

Leuk dat je me ook hebt toegevoegd als buddy.
In iedergeval nog deze week veel sterkte en beterschap en zet hem op met lijnen.

groetjes,
Peetjuhh

September 20, 2009 om 08:15
Hoi Henny,

Was eventjes benieuwd hoe het nu gaat met je. Gaat het meer bewegen deze week ik hoop van wel.

In iedergeval heel veel s6 deze week met lijnen.

Groetjes,
Peetjuhh
September 24, 2009 om 15:24
Hoi Henny,

Heb je je al gemeten daar zie je het vaak wel aan dat er wat af is. Je loopt nu dagelijks veel en dan worden je spieren ook zwaarder. Drink je wel genoeg?

Zelf ben ik op low carb gebied niet echt meer volgens de south beach manier aan het toevoegen het mocht maar 1 koolhydraat bv 1 snee brood per keer en dat een week lang. Ik kies wel voor gezonde koolhydraten nu in iedergeval ik stond ook 2 weken stil maar nu zag ik vanmorgen dat de weegschaal weer naar beneden ging dus was eventjes weer heel blij.

Ik begrijp dat jij de koolhydraten afweegt. Bij south beach is dat niet zo. Eerst twee weken geen zoetigheid. En dan voorzichtig aan de goede koolhydraten toevoegen. Je hoeft in iedergeval geen calorieen te tellen. Misschien dat je toch een koolhydraat eet waar jou lichaam nou net niet tegen kan waardoor je toch op hetzelfde gewicht blijft.

Heel veel succes deze week.

Groetjes,
peetjuhh
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Maedje in het kort

  • Maedje weegt nu 73.00 kg en wil graag 65.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 27.48. Zij is 1.00 kg afgevallen.
  • Maedje is 1.63 m, 59 jaar, geboren op April 6, 1959, aangemeld op March 25, 2008 en voor het laatst ingelogd op July 5, 2011.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Maedje in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Maedje

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd