Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Marathonner

Marathonner weegt 89.60 kg, is 0.30 kg afgevallen en heeft nog 9.60 kg te gaan

89.90 kg
80.00 kg
Doel vandaag: 80.00 kg
Huidig gewicht: 89.60 kg

Marathonner over zichzelf

Afvallen is al lang een item voor mij. Als heb ik een 'beperkt buikje', toch zit het mij regelmatig gevoelsmatig of letterlijk dwars.

Vorig jaar heb ik op mijn sportschool (cardiofitness, doe ik als krachttraining ter ondersteuning van het hardlopen) een driemaanden training gevolgd met dietiste en psycholoog dus ik weet prima anderen te vertellen hoe het moet. Maar formulieren invullen om mezelf te confronteren.... dat is teveel werk. Ik denk dat de interactieve manier van deze site in combi me

... 
Lees verder »
Afvallen is al lang een item voor mij. Als heb ik een 'beperkt buikje', toch zit het mij regelmatig gevoelsmatig of letterlijk dwars.

Vorig jaar heb ik op mijn sportschool (cardiofitness, doe ik als krachttraining ter ondersteuning van het hardlopen) een driemaanden training gevolgd met dietiste en psycholoog dus ik weet prima anderen te vertellen hoe het moet. Maar formulieren invullen om mezelf te confronteren.... dat is teveel werk. Ik denk dat de interactieve manier van deze site in combi met het Kcal-rekenapparaat erachter, wel gaat werken. En discipline..... ach ik ben een echte Hollander: heb ervoor betaald en wil waar voor mijn geld.

Kom net terug van de marathon in Berlijn. Ondanks 50 - 80 km training per week, lukt het me niet blijvend kilo's kwijt te raken, al ben ik niet echt veel te dik. Maar virtueel, nee echt 5 - 10 kg teveel mee te sjouwen is weinig efficient.
Ik heb mij aangemeld om te merken of het hier wel gaat lukken. http://valtaf.nl/smilies/300.gif

Laatste dagboekbericht

Tuesday, October 3, 2006
Dagboek geopend
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Marathonner een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Marathonner in het kort

  • Marathonner weegt nu 89.60 kg en wil graag 80.00 kg wegen. Zijn BMI is op dit moment 25.35. Hij is 0.30 kg afgevallen.
  • Marathonner is 1.88 m, 70 jaar, geboren op December 29, 1947, aangemeld op October 3, 2006 en voor het laatst ingelogd op January 2, 2008.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Marathonner in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Marathonner volgt geen methode.

Clubs van Marathonner

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd