Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Marcelb

Marcelb weegt 87.00 kg, is 12.10 kg afgevallen en heeft nog 2.00 kg te gaan

95.30 kg
85.00 kg
Doel vandaag: 85.00 kg
Huidig gewicht: 87.00 kg

Marcelb over zichzelf

De limit was toen ik in het pashokje van de V&D mijzelf in de spiegel zag. Die buik hoort toch niet bij een jonge god van 38 jaar! Thuisgekomen een boekje bij BOL besteld met eetadviezen. Vanaf dat moment ook de hometrainer welke eenzaam in een hoekje stond geparkeerd intensief gebruikt. Iedere dag 10 a 12 km fietsen en onderstussen 400 Kcal verbranden. De resultaten zijn er: in 4 weken 5,5 kg afgevallen. De wil om af te vallen is het belangrijkst. Verder goed letten op wat je eet. Niet te veel,

... 
Lees verder »
De limit was toen ik in het pashokje van de V&D mijzelf in de spiegel zag. Die buik hoort toch niet bij een jonge god van 38 jaar! Thuisgekomen een boekje bij BOL besteld met eetadviezen. Vanaf dat moment ook de hometrainer welke eenzaam in een hoekje stond geparkeerd intensief gebruikt. Iedere dag 10 a 12 km fietsen en onderstussen 400 Kcal verbranden. De resultaten zijn er: in 4 weken 5,5 kg afgevallen. De wil om af te vallen is het belangrijkst. Verder goed letten op wat je eet. Niet te veel, op vaste tijdstippen en zeer weinig vet. Af en toe eet ik een stukje chocolade of een koek. Geen varkensvlees. Verder veel water drinken en iedere dag bewegen. Nu hopen dat ik ook op gewicht blijf!

Laatste dagboekbericht

Saturday, March 25, 2006
De laatste loodjes vallen niet mee. Gewicht is nu al een tijdje tussen de 88 en de 90, het streefgewicht is 85 en dat lijkt nog zo ver opeens. Merk wat een effect het heeft als ik 1 dag vet eet. Maar ik ga lekker door en de 85 ga ik zeker halen.
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Marcelb een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Marcelb in het kort

  • Marcelb weegt nu 87.00 kg en wil graag 85.00 kg wegen. Zijn BMI is op dit moment 24.88. Hij is 12.10 kg afgevallen.
  • Marcelb is 1.87 m, 50 jaar, geboren op July 25, 1967, aangemeld op January 21, 2006 en voor het laatst ingelogd op March 27, 2006.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Marcelb in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Marcelb volgt geen methode.

Clubs van Marcelb

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd