Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Markie

Markie weegt 97.00 kg, is 3.00 kg afgevallen en heeft nog 9.00 kg te gaan

100.00 kg
88.00 kg
Doel vandaag: 88.00 kg
Huidig gewicht: 97.00 kg

Markie over zichzelf

Hoi ik ben Markie, gevoelig, lief, maar iets teveel kilo's! Ik wil er graag 10 kilo af hebben. 88 kg vind ik mooi voor mezelf, koef ook niet supermager te zijn.

Eten staat bij mij in verband met gezelligheid en in verband met pijnlijke momenten. Momenten dat je het even niet trekt, of je kut voelt, of het soms gewoon even niet wil door vastzittende verdriet en frustraties. In dit soort gevallen ga ik ALTIJD eten, dat is niet goed. Maar..euh..tja.euh..wat dan? Balen dit soort gedrag!!@! Flink ba

... 
Lees verder »
Hoi ik ben Markie, gevoelig, lief, maar iets teveel kilo's! Ik wil er graag 10 kilo af hebben. 88 kg vind ik mooi voor mezelf, koef ook niet supermager te zijn.

Eten staat bij mij in verband met gezelligheid en in verband met pijnlijke momenten. Momenten dat je het even niet trekt, of je kut voelt, of het soms gewoon even niet wil door vastzittende verdriet en frustraties. In dit soort gevallen ga ik ALTIJD eten, dat is niet goed. Maar..euh..tja.euh..wat dan? Balen dit soort gedrag!!@! Flink balen, maar ja..hoe anders.. Hier zit nog een lering in voor mij.

Hoe iedereen ook lult, ik vind het toch normaal dat een mens er niet te dik uit ziet. En dan heb ik het over maximaal 5 kg overgewicht. Dik zijn heb ik nog nooit mooi gevonden, bij mij niet, maar ook bij een ander niet. Vaak zijn we door emotionele schades of opvoedingsfouten het controle verloren over ons eetgedrag. Ik wel in ieder geval. Enfin.. Ik denk dat het voor iedereen geldt, slank zijn voelt gewoon beter. . <- punt

**Echt afvallen is alleen mogelijk met een gezond verstand en een sterk karakter en "lekker in je vel zitten"**

Laatste dagboekbericht

Sunday, January 3, 2010
haha...lachen, vorig jaar ook direct na oud en nieuw was ik hier. nu nieuwe plan!!! WE gaan er weer tegenaan. We? hmm.. moet het alleen doen. Loser ben ik. Enfin..keb dit jaar vet veel goede voornemens, als ik klaar ben, ben ik Richard Gere. You go loser!
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Markie een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
MBS
April 26, 2010 om 03:12
Hoi Markie,

Eens kijken of jij een automatisch emailtje in jouw inbox krijgt, omdat ik in je dagboekje reageer....

Ik zie dat je jarig bent vandaag (net als ik), dus PROFICIAT!! Ga je het nog vieren dit jaar???

Ook zie ik dat je sinds januari niet meer ingelogd bent. Je had goede voornemens om af te vallen... Hoe staat het daarmee??? Ik wens je succes.

Groetjes van een andere jarige,
MBS

:deoverwinning:
May 17, 2010 om 16:37
Hee MBS,

grappige naam, hihi.. wat grappig dat je ook zo'n lastige stier bent, of ben je niet lastig?
ik heb het niet gevierd, ben naar Amsterdam geweest, maar veel liep in de soep. mijn goede voornemens lukken niet, kun jij me helpen?

gr, Mark
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Markie in het kort

  • Markie weegt nu 97.00 kg en wil graag 88.00 kg wegen. Zijn BMI is op dit moment 26.59. Hij is 3.00 kg afgevallen.
  • Markie is 1.91 m, 49 jaar, geboren op April 26, 1969, aangemeld op April 24, 2005 en voor het laatst ingelogd op December 3, 2012.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Markie in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Markie volgt geen methode.

Clubs van Markie

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd