Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Miekeb

Miekeb weegt 58.00 kg, is 2.70 kg afgevallen en heeft nog 2.00 kg te gaan

58.00 kg
56.00 kg
Doel vandaag: 56.00 kg
Huidig gewicht: 58.00 kg

Miekeb over zichzelf

Mijn 2de poging (nooit gedacht dat ik die zou hebben)

April 2005 woog ik 64 en had me toen hier in de zomervakantie aangemeld, oktober woog ik nog 56, en dat heb ik toch bijna 6 maand volgehouden, tot ik in maart weer begon aan te komen.

2 vragen heb ik moeite om te beantwoorden!

Hoe ben ik zoveel afgevallen? Ik weet dat het moeilijk is om bij een goed gewicht nog een paar kilootjes af te vallen, maar het is me wel gelukt en heb dat ook een tijd kunnen volhouden. Vooral door gezonder te eten,

... 
Lees verder »
Mijn 2de poging (nooit gedacht dat ik die zou hebben)

April 2005 woog ik 64 en had me toen hier in de zomervakantie aangemeld, oktober woog ik nog 56, en dat heb ik toch bijna 6 maand volgehouden, tot ik in maart weer begon aan te komen.

2 vragen heb ik moeite om te beantwoorden!

Hoe ben ik zoveel afgevallen? Ik weet dat het moeilijk is om bij een goed gewicht nog een paar kilootjes af te vallen, maar het is me wel gelukt en heb dat ook een tijd kunnen volhouden. Vooral door gezonder te eten, had een erg slecht voedingspatroon, maar ik ben ook niet gaan vasten ofzo, heb nog volop kunnen genieten van alles, maar in mindere mate dan he. 8 kilo! was er erg trots op!

Volgende vraag: Hoe ben ik zoveel aangekomen in zoveel tijd? Dat is een raadsel! Oke ik ben meer gaan eten en periodes gehad van veel alcohol en slechte eetgewoontes, maar toch... 5 kilo in anderhalve maand is toch wel veel!

Met spijt moet ik zeggen dat ik weer bij af ben... Er moet gewoon weer 5 kilo van af en liefs over 2 maand (dat zie ik niet gebeuren)!
Maar ik geef de hoop niet op, ik wil het op een gezonde normale manier doen en als het zo niet lukt dan heb ik gewoon pech, maar denk dat het wel moet lukken hoor. En ik moet het volhouden, zodat ik niet weer zo´n terugval heb.

30 juni ----- 58kg

Laatste dagboekbericht

Wednesday, May 10, 2006
Dagboek geopend
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Miekeb een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
May 10, 2006 om 15:41
ben jij t echt???????? :O :O :O
laat me ff weten!!!!
xx rebecca
May 15, 2006 om 08:12
heej meis, je moet me ff vertellen wat je in de tussentijd allemaal hebt gedaan!! hoest is het met je ex? huisgenoot.. kamer, waar woon je nu? met je opleiding enz! en vooral hoe is het met de lijn? niet meer weggaan hoor! xx rebz
May 22, 2006 om 10:18
heej mieks,

wat een ongelofelijk lief opbeurend berichtje! kan echt maar 1 ding zeggen: je hebt gelijk!! maar ja... we weten het altijd heel erg goed in ons achterhoofd, maar echt uitvoeren... of er in geloven dat je zeker wel mooi bent? als ik een ander zou zijn en mezelf zag zien lopen, zou ik mezelf waarschijnlijk een heel mooi meisje vinden, en mn vriend vindt het ook, dus ik moet er nu gewoon even in gaan geloven! nog drie dagen, dan ben ik bij hem!! :D:D:D

nu jij net terug bent hier, ga ik je verlaten, tis wat ;) maar ik kom terug, zeker weten! en als ik er weer ben dan wil ik bij jou die 58 zien haha.. naja bijna dan, want het is 24 juni als ik terugkom en je streef staat op 30 juni, dus dan weeg je 58.2 oke ;) wel netjes dat je geen abnormaal streefgewicht voor jezelf gesteld hebt, anders hou je het niet vol!

best knap ook dat je zo snel aangekomen bent, zou dan voornamelijk vocht moeten zijn dus dat moet je verliezen: veel water en veel groene thee en lekker zweten natuurlijk ;) sporten!! :D 1 voordeel: als je snel aankomt, val je het ook weer snel af, want dan is het geen 'vast' vet zeg maar, dus die 58 lukt je wel, dat weet ik zeker!

wat lullig zeg dat hele gedoe met die jongen die je zo leuk vond, maar blijkbaar issie niet leuk genoeg anders ging ie niet in jouw bijzijn met dat meisje kussen, dan had ie wel iets meer respect voor je gehad! en goed van je dat je lekker relax al die kilometers naar huis bent gelopen, ff lekker je geest leegmaken (+ goed voor de lijn! en scheelt taxikosten!).. hoop dat je er nu wat beter onder voelt??

en met je ex, fijn dat je er goed mee op kan schieten en volgens mij begint hij er ook wel aan te wennen nou dat je echt zn vriendinnetje niet meer bent, fijn hoor!

ik moet maar weer even snel aan de studie.. en dat terwijl ik 213409 andere dingen nog wil doen voor mn reisje enzo! ik hoop dat ik je nog ff ''spreek' voordat ik ga, zou leuk zijn!!

succes met lijnen en hou je taai he!!

dikke kuzz
May 24, 2006 om 06:43
wederom bedankt voor je lieve berichtje ;)
ben nog wel vaak op de site geweest, maar heb ook nog wel een beetje kunnen leren tussendoor.. het is een tentamen met allemaal casus, en dan moet je bijvoorbeeld vier dingen zeggen die de patient zou kunnen hebben + verklaren... meestal kom ik wel tot 2, maar daarna :S wordt weer erg lastig, maar das elk jaar zo, zelfs als je het heel goed hebt geleerd, je moet er namelijk maar opkomen... ga er zometeen naar toe en hoop op een beetje geluk ;) en anders nog maar een keer proberen van de zomer! heb al twee herkansingen staan voor in de zomer, eentje had ik niet gemaakt en eentje op 1 vraag na niet gehaald, dus zo dramatisch is het allemaal niet... bovendien ben ik de hele maand augustus nog vrij en heb ik alle tijd om te leren dus, want mijn vriend is dan als het goed is wel weer aan het werk... tenminste als hij snel weer een baan krijgt hier..

we hebben nog wel ff op de valreep 'ruzie' gehad... hij wilde de dag dat wij aankomen nog mee op excursie en hij ging er vanuit dat ik toch wel zou gaan slapen dus dat hij mooi mee kon... komt er dus op neer dat ie me op kwam halen van t vliegveld, mij zou dumpen in het hotel, mee zou gaan op excursie en dan savonds weer terugkomen... ik had het me toch echt wel even anders voorgesteld en dat heb ik um laten merken ook.. heb je elkaar een half jaar niet gezien, ga je weer weg :S ik zei ook zo van wil je me niet zien of zo??? wil je niet bij me zijn dan? waarom kom ik dan naar je toe?

daarnaast zouden we zodra we aankwamen eerst naar het noorden gaan, chiang mai en daarna afzakken naar het zuiden (puhket en pattaya zouden we uberhaupt al niet doen hoor ;)), maar gisteren op msn vertelde ie doodleuk dat ze al vast naar het noorden waren gegaan en dat we meteen nar het zuiden zouden gaan als wij er waren... hebben wij misschien ook nog iets in te brengen????? ik was echt heel boos en pissig, vooral ook omdat we waarschijnlijk nu vanwege de strakke planning het hele noorden niet eens meer kunnen doen, dus dat zou wel heel erg jammer zijn!

maar goed... ik hoop dat hij helemaal verteld van mij staat als ie me aan ziet komen lopen en dat we dan samen (+ die vriendinnen waarmee ik ben) drie superweekjes zullen hebben.. daarna gaat hij naar huis en zit ik er nog 10 dagen met die vriendinnen, ook wel lekker :D

dan in juli golfsurfen in frankrijk twee weekjes, als ik het kan haha... moet ik nog maar eens zien, maar jij kan het dus mij moet het dan vast ook lukken haha.. naja de eerste keren zal het wel lastig zijn he? maar het lijkt me wel super leuk!!

tof dat je je zus eindelijk weer gaat zien! 8 maanden is ook lang zeg! waar is ze geweest? en idd, de communie is hier niet zo'n groot feest en volgens mij doen ook steeds minder mensen het.. ik ben wel gelovig en gedoopt, maar ben nooit opgegaan voor mijn communie, ik moet zeggen dat ik er ook niet zo heel veel meer mee bezig ben als een paar jaar geleden, toen was ik er zeker wel veel mee bezig!! hele soosgroep ook en zo, waar ik ook bij danste en verkondigde, maar ik heb het er eigenlijk een beetje mee gehad...

nu nog maar even een oefententamentje doen en dan richting station, ik ga ff lekker op de fiets denk ik.. hoewel het wel zou gaan regenen, naja... dan verbrand ik tenminste nog wat kcal! ik zie wel....

al mn spulletjes zijn zo'n beetje gepakt, vanavond mn laatste dansles en dan nog beetje pakken, lekker lang slapen en dan: richting vliegveld, brr, ben wel zenuwachtig!!! hoop echt zo dat het allemaal goed komt en zo.... steun me ;)

leerse ook en succes met je lijntje, maar dat gaat wel goedkomen neem ik aan ;) misschien 'spreek' ik je nog wel even voordat ik ga!!

heeeeeeele dikke kuzzz 'essie'
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Miekeb in het kort

  • Miekeb weegt nu 58.00 kg en wil graag 56.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 20.31. Zij is 2.70 kg afgevallen.
  • Miekeb is 1.69 m, 34 jaar, geboren op May 29, 1983, aangemeld op May 10, 2006 en voor het laatst ingelogd op May 9, 2007.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Miekeb in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Miekeb volgt geen methode.

Clubs van Miekeb

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd