Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Mintie

Mintie weegt 65.00 kg, is 70.00 kg afgevallen en heeft haar streefgewicht bereikt!

77.00 kg
65.00 kg
Doel vandaag: 65.00 kg
Huidig gewicht: 65.00 kg

Mintie over zichzelf

Jarenlang vraag je je af hoe je het zo ver hebt kunnen laten komen. Maar, dat is eigenlijk heel simpel! Elke keer 1 kilootje is helemaal niet erg......tenminste dat dacht ik. Maar na 10x 1 kilo ben je toch echt gewoon 10 kilo zwaarder!
En dan zeg je tegen jezelf: morgen begin ik, maar er komt nooit een morgen.

Noem een dieet op en ik heb het gevolgd. Zelfs naar Duitsland geweest om naalden in mijn oren te laten plaatsen tegen het hongergevoel. Sterker nog, ik hoefde helemaal niets meer te eten

... 
Lees verder »
Jarenlang vraag je je af hoe je het zo ver hebt kunnen laten komen. Maar, dat is eigenlijk heel simpel! Elke keer 1 kilootje is helemaal niet erg......tenminste dat dacht ik. Maar na 10x 1 kilo ben je toch echt gewoon 10 kilo zwaarder!
En dan zeg je tegen jezelf: morgen begin ik, maar er komt nooit een morgen.

Noem een dieet op en ik heb het gevolgd. Zelfs naar Duitsland geweest om naalden in mijn oren te laten plaatsen tegen het hongergevoel. Sterker nog, ik hoefde helemaal niets meer te eten. Had de hele dag een vol gevoel.
Waar was ik mee bezig?

Op 1 januari 2006 is bij mij de knop omgegaan. Ik woog 135 kilo en ben naar mijn huisarts gegaan voor hulp. Ik werd doorverwezen naar de diëtiste in het ziekenhuis. Ik kreeg een heel aangepast voedingsschema en ben naar de sportschool gegaan. In het begin veel migraine gehad. Kortom, èèn en al ellende. Was dit wat ik wilde?

JA!

Ik moest dit nu volhouden, ik wilde er weer leuk uitzien. Ik had maat 56 en kon in deze maat amper nog leuke kleding krijgen. Mijn strijd tegen de kilo's was begonnen. En nu, 3 jaar later is mijn gewicht 65 kilo en heb ik gelukkig geen overtollig vel. Lang leve de sportschool met al mijn uren RPM,
fitness en bodypump. Nu geef ik ook nog eens 3x per week RPM bij ons op de sportschool. Wie had dat kunnen denken! Ik ben er dan ook supertrots op.


Laatste dagboekbericht

Thursday, January 7, 2016
Tja......het is nu echt al een tijd geleden. Maar, dat komt omdat ik nog steeds op gewicht ben. Ik heb mijn levenswijze zo veranderd dat ik geen dieet meer hoef te doen. Het gaat goed. Kilo's zijn er nog steeds af en ik voel me...........happy!
Voor wie nog steeds goed bezig is.............succes met de strijd tegen de kilo's.
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Mintie een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
June 12, 2016 om 15:14
Ik was 20 kilo aangekomen door omstandigheden. Op dit moment ben ik bezig met Juice Plus. De eerste 10 kilo is er weer van af. Nog 10 te gaan. Zo zie je maar weer, levenslang. Feit: ik ben een emotie eter. En daardoor 20 kilo aangekomen. Maar nu weer goed bezig. Zijn jullie weer een beetje op de hoogte. Groetjes Karin
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Mintie in het kort

  • Mintie weegt nu 65.00 kg en wil graag 65.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 21.97. Zij is 70.00 kg afgevallen.
  • Mintie is 1.72 m, 49 jaar, geboren op May 26, 1968, aangemeld op February 5, 2010 en voor het laatst ingelogd op June 26, 2016.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Mintie in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Mintie

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd