Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Mirranda

Mirranda weegt 86.00 kg, is nog niet afgevallen en heeft nog 8.00 kg te gaan

86.00 kg
78.00 kg
Doel vandaag: 78.00 kg
Huidig gewicht: 86.00 kg

Mirranda over zichzelf

Ik heb al vaak proberen af te vallen, maar op een gegeven moment valt het er een beetje bij in.

Tot vorig jaar augustus, ik was van plan om weer te beginnen. Dit door het volgende: Ik wist altijd al wel dat ik veel te zwaar was. Maar toen ging ik een keer naar Walibi world en ik ging daar in dat (weet niet precies hoe het heet) ding waar je omhoog gehesen word aan een paal, en dan laten ze je naar beneden vallen (je ligt in een mat). Daar ging ik met een vriendin in. Van tevoren werd je gewogen

... 
Lees verder »
Ik heb al vaak proberen af te vallen, maar op een gegeven moment valt het er een beetje bij in.

Tot vorig jaar augustus, ik was van plan om weer te beginnen. Dit door het volgende: Ik wist altijd al wel dat ik veel te zwaar was. Maar toen ging ik een keer naar Walibi world en ik ging daar in dat (weet niet precies hoe het heet) ding waar je omhoog gehesen word aan een paal, en dan laten ze je naar beneden vallen (je ligt in een mat). Daar ging ik met een vriendin in. Van tevoren werd je gewogen met zijn 2en, maar op een gegeven moment stond ik er nog alleen op. Ik schrok me kapot! Ik woog 96 kilo, dat is bijna 100! Dat was voor mij de druppel.

En toen ben ik weer serieus begonnen. Ik was tot januari 11 kilo afgevallen. En toen is het er weer een beetje bij in geschoten. Ik weeg nu nog 86 kilo (soms een kilo minder). Het blijft een beetje schommelen. Maar omdat ik me toch schaam voor hoe mijn lichaam eruit ziet (zwembandjes, redelijk dikke buik), wil ik toch weer opnieuw verder gaan (ik zit nu tenminste nog een beetje in de goede richting). Mijn doel is om de 78 kilo te halen. En als ik dat doel gehaald heb, zie ik wel verder.

Het is moeilijk om het vol te houden. Ik probeer het met gezond eten, minder tot niet snoepen. En ik begin vaak met sporten, maar dat kan ik niet volhouden. Omdat ik echt een gigantische hekel aan sport heb.
Ik loop 's ochtends wel kranten en ik ben daar dan ook anderhalf uur voor aan het fietsen en lopen. Dus dat vind ik ook wel een beetje sporten, ik begin in ieder geval. Ik heb een crosstrainer thuis staan, maar na een paar keer heb ik er al geen zin meer aan. Ook al vaak met hardlopen gestart maar dat houd ik ook niet lang vol. (Ik heb ook last van gewrichtsklachten dus ik kan sowieso niet alles en houd het daarom ook niet lang vol).

Ik hoop dat ik nu eindelijk op mijn streef gewicht ga komen. Want ik heb in mei een bruiloft van iemand, en ik hoop er dan toch fatsoenlijk uit te zien in een jurkje. :blont:

Laatste dagboekbericht

Monday, March 21, 2011
Vandaag begonnen, en het word gelijk moeilijk haha. Ik heb een verjaardag! Nou ik hoop dat ik het niet al te moeilijk ga krijgen!

Ik wou trouwens ook beginnen met obesimed forte, heeft iemand daar ervaringen mee?
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Mirranda een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Mirranda in het kort

  • Mirranda weegt nu 86.00 kg en wil graag 78.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 26.54.
  • Mirranda is 1.80 m, 27 jaar, geboren op November 15, 1990, aangemeld op March 21, 2011 en voor het laatst ingelogd op March 28, 2011.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Mirranda in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Mirranda volgt geen methode.

Clubs van Mirranda

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd