Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Monika

Monika weegt 82.70 kg, is 14.90 kg afgevallen en heeft nog 13.70 kg te gaan

82.70 kg
69.00 kg
Doel vandaag: 69.00 kg
Huidig gewicht: 82.70 kg

Monika over zichzelf

Hallo,
Mijn naam is monika en ik ben 32 jaar. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Twee meiden en een jongen. Onze 2 meiden zijn overleden. Onze zoon mick wordt volgende week 4 jaar.
Na terug zoeken in de statussen van mijn zwangerschappen zag ik dat ik 90 kilo woog bij de eerste. Gaandeweg bleef er iedere keer iets aan hangen. Tijdens de zwangerschappen was ik erg ziek. Afgelopen augustus was het wel heel erg. Dit heeft bij mij de knoop door gehakt. Ik wilde me weer lekker voelen. Weer energie kr

... 
Lees verder »
Hallo,
Mijn naam is monika en ik ben 32 jaar. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Twee meiden en een jongen. Onze 2 meiden zijn overleden. Onze zoon mick wordt volgende week 4 jaar.
Na terug zoeken in de statussen van mijn zwangerschappen zag ik dat ik 90 kilo woog bij de eerste. Gaandeweg bleef er iedere keer iets aan hangen. Tijdens de zwangerschappen was ik erg ziek. Afgelopen augustus was het wel heel erg. Dit heeft bij mij de knoop door gehakt. Ik wilde me weer lekker voelen. Weer energie krijgen. Ik ben begonnen met afvallen in december 2003. Juist deze maand, want ik dacht als dit me lukt, dan hou ik het vol. En het ging goed. Ik ben gestart met een gewicht van 97.6 kilo en nu zit ik op 85,5. Ik voel me een ander mens, maar weet ook dat ik er nog niet ben. Vandaar via deze weg, zodat ik een extra steuntje heb voor mezelf om dit vol te houden.

Laatste dagboekbericht

Wednesday, July 21, 2004
Deze week was niet makkelijk om vol te houden. Er gebeurd nu zoveel om me heen. Maar ik onthou de woorden van een vriendin goed. Zij zei dat de problemen toch wel op je nek komen, maar als je het lijnen doorzet, kun je ze beter aan. Je voelt je dan ook beter. En dat is zo. Ja, ik ben trots op mezelf. eEn kilo eraf verschil met vorrige week!!!
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Monika een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
July 21, 2004 om 09:30
Hey :hallo:

Bedankt voor je reactie in mijn dagboekje. Ik moet nog 200gram en dan zit ik gelukkig weer op laagste gewicht van enkele dagen terug :)) Ik probeer elke dag rond de 1200 kcal te eten, maar door de rauwkost e.d. zit ik rond de 1000 nu. Echt honger heb ik niet. :lekker:Als ik trek krijg dan neem ik een stuk fruit en tot nu toe gaat dat goed :D

Je vriendin heeft gelijk > problemen komen, of je nu lijnt of niet maar doordat je lijnt voel je je sterker

grtz :dag:
July 21, 2004 om 15:06
Meid,
Je weet dat je fantastisch bezig bent he? Kan niet vaak genoeg worden gezegd! :klappen:
Beeba
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Monika in het kort

  • Monika weegt nu 82.70 kg en wil graag 69.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 29.65. Zij is 14.90 kg afgevallen.
  • Monika is 1.67 m, 46 jaar, geboren op February 18, 1972, aangemeld op July 1, 2004 en voor het laatst ingelogd op July 21, 2004.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Monika in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Monika volgt geen methode.

Clubs van Monika

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd