Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Moppie54

Moppie54 weegt 54.00 kg, is 3.50 kg afgevallen en heeft haar streefgewicht bereikt!

60.00 kg
54.00 kg
Doel vandaag: 60.00 kg
Huidig gewicht: 54.00 kg

Moppie54 over zichzelf

Hallo, ik ben Margreet en ben dus 54 jaar, uhm...staat in mn profiel, hihihi
Ik woon in het noorden des lands en ben bijna 1 jaar alleenwonend wegens scheiding. Wat er dus ook aan vooraf ging is waarschijnlijk de oorzaak geweest waarom ik in 14 dagen tijd 10 kilo afviel en gestaag bleef afvallen.
Ik zat altijd ruim boven de 70 kilo (niet mijn huidige streefgewicht hoor!!) en zit nu dus op 57 kilo. Ik zou dus graag het magische ronde cijfer van 60 kilo willen behalen maar dat is me tot nog toe ni

... 
Lees verder »
Hallo, ik ben Margreet en ben dus 54 jaar, uhm...staat in mn profiel, hihihi
Ik woon in het noorden des lands en ben bijna 1 jaar alleenwonend wegens scheiding. Wat er dus ook aan vooraf ging is waarschijnlijk de oorzaak geweest waarom ik in 14 dagen tijd 10 kilo afviel en gestaag bleef afvallen.
Ik zat altijd ruim boven de 70 kilo (niet mijn huidige streefgewicht hoor!!) en zit nu dus op 57 kilo. Ik zou dus graag het magische ronde cijfer van 60 kilo willen behalen maar dat is me tot nog toe niet gelukt, hoewel ik wel de nodige tussendoortjes eet. Ik ben voor mijn gewichtsverlies vorig jaar naar het ziekenhuis geweest voor onderzoek, daar konden ze organisch niets mis vinden, dus gooiden ze het maar op stress. (ook makkelijk!!)
Ik ben een tijdje 53 kilo geweest maar dat heb ik weten op te veizelen naar de huidige 57 maar ik blijf steeds schommelen tussen 55 en 57 en kom daar niet boven....
Groetenissen,
Margreet.
PS als jullie meer willen weten, vraag maar gerust hoor.

Laatste dagboekbericht

Friday, September 30, 2005
Ik heb moeite met het aantal grammen op te geven van wat bijvoorbeeld de boter is die je op je brood doet, of een plak kaas, hoeveel gram dat is.
Denk dat ik de hoeveelheden wat dat aangaat verkeerd heb ingevoerd, met als gevolg dat er dus aangegeven wordt dat ik veel vet gebruik terwijl dat misschien helemaal niet zo is.
Margreet.
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Moppie54 een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
November 6, 2005 om 15:30
hoi!
lastig hé die tabel. Ik zit er zelf ook nog steeds mee te knoeien. Ik denk dat je niet te precies moet zijn, zolang het de spuigaten maar niet uitloopt.

Voordat ik begon aan te komen (na de kinderen) heb ik net als jij moeite gehad om op gewicht te blijven. Ik viel dus ook steeds af. Bij mij lag het eraan dat ik er echt voor moest zorgen om keurig drie voedzame maaltijden per dag te eten. Patat ed. heeft weinig voedingswaarde en de calorieën verbrandde ik. Zo ook met gevulde koeken en chips. ook vergat ik wel eens te eten als ik druk bezig was en nam dan maar even snel een plak ontbijtkoek of zo. Weet niet of je dit herkent, maar eigenlijk zit je in een dergelijke situatie net zo goed op dieet.
groet,
kipje
November 30, 2005 om 17:14
Sorry dat ik n hele tijd niks van me heb laten horen of zien.
Ik heb n kleine week in het ziekenhuis gelegen vanwege n valpartij met n heupbreuk.
Ik ben nu thuis aan het revalideren,maar op de weegschaal staan durf ik nog niet aan.
Aan mn kleding te merken ben ik wel aangekomen maar dat is geen goede graadmeter. Ik heb geen idee wanneer ik weer op de weegschaal kom, maar het aankomen gaat inderdaad niet erg hard.
Ik denk dat dat wel weer komt hoor, alleen ff geduld hebben. Ondertussen eet ik wel gezond hoor. Zorg dat ik vooral nu op krachten blijf.
Dat ik daar niet echt dikker van wordt....nou ja pech gehad.
Eerst maar es zorgen dat mn herstel weer goed gaat. Dat vind ik pun nummer 1!!!
Groetenissen,
Margreet.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Moppie54 in het kort

  • Moppie54 weegt nu 54.00 kg en wil graag 60.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 20.08. Zij is 3.50 kg afgevallen.
  • Moppie54 is 1.64 m, 66 jaar, geboren op April 13, 1951, aangemeld op September 5, 2005 en voor het laatst ingelogd op November 30, 2005.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Moppie54 in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Moppie54 volgt geen methode.

Clubs van Moppie54

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd