Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Myriam74

Myriam74 weegt 78.50 kg, is 0.50 kg afgevallen en heeft nog 4.50 kg te gaan

79.00 kg
74.00 kg
Doel vandaag: 74.00 kg
Huidig gewicht: 78.50 kg

Myriam74 over zichzelf

Hoi,
Ik ben Myriam, ik woon samen met vriend en dochter van 2,5 jaar. Ik wil graag een paar kilo's kwijt, maar dat roep ik al jaren. Ik sport wel regelmatig, 2x week hardlopen of Bikram Yoga. Maar daardoor kom ik waarschijnlijk niet aan. Ik vermoed dat ik elke dag te veel eet. ik heb al jaren een zus die voedingsdeskundige is, en we praten graag over voeding, ik doe alleen nooit wat met de tips. Nu er dit nieuwe boek is, neem ik de uitdaging aan om slank aan de kerst te beginnen. In mijn mailbox

... 
Lees verder »
Hoi,
Ik ben Myriam, ik woon samen met vriend en dochter van 2,5 jaar. Ik wil graag een paar kilo's kwijt, maar dat roep ik al jaren. Ik sport wel regelmatig, 2x week hardlopen of Bikram Yoga. Maar daardoor kom ik waarschijnlijk niet aan. Ik vermoed dat ik elke dag te veel eet. ik heb al jaren een zus die voedingsdeskundige is, en we praten graag over voeding, ik doe alleen nooit wat met de tips. Nu er dit nieuwe boek is, neem ik de uitdaging aan om slank aan de kerst te beginnen. In mijn mailbox zitten nu 14 dagmenu's met tips. Spannend hoor!
Mijn motto is: "Find comfort in the discomfort."

Laatste dagboekbericht

Monday, January 4, 2010
Ja, een week echt niet echt goed opgelet, uiteraard door de feestdagen, maar ik ben weer terug bij mijn startgewicht, nou dat is toch winst, ik ben nog nooit met hetzelfde gewicht als daarvoor uit de feestdagen gekomen. Allereerst wens ik iedereen heel veel succes met zijn of haar goede voornemens. Ik ga nu ook weer aan de slag.
Een beetje structuur helpt trouwens wel: naar het werk gaan en een normaal dagritme volgen.

Wat ook helpt, is dat ik een van de winnaars ben van het Valtaf.nl boek: jippie!):bigsmile:
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Myriam74 een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
January 7, 2010 om 03:16
Hey, gefeliciteerd! Kwam hier even kijken om te vragen of jij al meer wist wie het boek gewonnen heeft, maar jij dus! Wat leuk! Hoe kom je aan die informatie? Ik weet nog van niks... :( ;).

Groetjes Blob.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Myriam74 in het kort

  • Myriam74 weegt nu 78.50 kg en wil graag 74.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 26.53. Zij is 0.50 kg afgevallen.
  • Myriam74 is 1.72 m, 43 jaar, geboren op August 8, 1974, aangemeld op February 19, 2007 en voor het laatst ingelogd op April 22, 2011.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Myriam74 in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Myriam74

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd