Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Nadia10

Nadia10 weegt 66.00 kg, is 4.00 kg afgevallen en heeft nog 6.00 kg te gaan

66.00 kg
60.00 kg
Doel vandaag: 60.00 kg
Huidig gewicht: 66.00 kg

Nadia10 over zichzelf

Hallo allemaal

Ik ben Dakaya. Voor deze zomer wil ik voor eens en voor altijd af van mijn extra kilo's. Zelf ben ik voedingsdeskundige in opleiding en weet ik precies wat goed voor me is, maar ik heb me er nooit aangehouden.
Ik eet eigenlijk heel slecht (lees: weinig) en heb dan af en toe weer een periode van veel en ongezond eten. Dat is natuurlijk niet goed he. Mijn metabolisme is dan ook vertraagd. Om alles weer goed op gang te krijgen en serieus te werken aan mijn doel ben ik begonnen met e

... 
Lees verder »
Hallo allemaal

Ik ben Dakaya. Voor deze zomer wil ik voor eens en voor altijd af van mijn extra kilo's. Zelf ben ik voedingsdeskundige in opleiding en weet ik precies wat goed voor me is, maar ik heb me er nooit aangehouden.
Ik eet eigenlijk heel slecht (lees: weinig) en heb dan af en toe weer een periode van veel en ongezond eten. Dat is natuurlijk niet goed he. Mijn metabolisme is dan ook vertraagd. Om alles weer goed op gang te krijgen en serieus te werken aan mijn doel ben ik begonnen met een detox dieet en dat gaat heel goed. Vandaag is dag 8 en er is al 5 kilo af (zie mijn grafiek).

Na mijn detox periode zal ik overstappen naar een gezond en gevarieerd voedingspatroon en daarnaast veel beweging en fitnessen. En ik zal echt 3 x per dag gaan eten (vind ik persoonlijk heel moeilijk). Dit moet ervoor zorgen dat ik op 27 augustus echt mijn streefgewicht heb bereikt, dat wil zeggen dat er na de detox nog minimaal 5 kilo af moet. Dat moet zeker lukken in 6 weken tijd.

Voor iedereen die ook pas begonnen is, of al een tijdje bezig is: Veel succes. Je kunt altijd berichtjes naar mij sturen.

Groetjes,
Dakaya

Laatste dagboekbericht

Tuesday, June 3, 2008
Dagboek geopend
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Nadia10 een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
June 18, 2008 om 06:37
Hoi,

Jeetje, 5 kilo in 8 dagen is knap zeg! Kan je uitleggen wat dat dieet precies inhoud? Is het moeilijk om vol te houden en vliegen de kilo's daarna niet gewoon weer terug?

Groetjes

:totdevolgende:

Pam
November 20, 2008 om 07:24
Halloo Pam,

Sorry dat ik nu pas reageer, maar ik kom na maanden weer eens op mijn profiel van valtaf kijken.
Dit dieet is eigenlijk meer een schoonmaak van binnenuit. Het is een citroensapkuur dat je minimaal 10 dagen moet volhouden. Door deze kuur verwijder je afvalstoffen die zich door de jaren heen hebben opgehoopt in je lichaam. Dit zou waarschijnlijk ook de reden zijn voor het moeilijk afvallen bij sommige mensen. Het is belangrijk dat je na de kuur wel echt e voedingspatroon en je levensstijl gaat aanpassen. Meer informatie hierover vind je op citroensapkuur.nl. Daarbij is het wel aan te raden eerst de huisarts te raadplegen voor je aan de kuur begint.

Succes.
Groetjes,
Nadia
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Nadia10 in het kort

  • Nadia10 weegt nu 66.00 kg en wil graag 60.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 25.78. Zij is 4.00 kg afgevallen.
  • Nadia10 is 1.60 m, 33 jaar, geboren op October 10, 1984, aangemeld op June 3, 2008 en voor het laatst ingelogd op December 3, 2008.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Nadia10 in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Nadia10

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd