Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Nienneke

Nienneke weegt 84.00 kg, is 14.30 kg afgevallen en heeft nog 14.00 kg te gaan

98.30 kg
70.00 kg
Doel vandaag: 70.00 kg
Huidig gewicht: 84.00 kg

Nienneke over zichzelf

Hallo allemaal ik ben dus nienneke. Ik ben getrouwd en heb 2 kindjes een dochter van 7 en een zoontje van 5..Via een ander forum ben ik hier terecht gekomen. Maandag ben ik weer eens begonnen aan mijn dieet.
Ik weeg eigenlijk al sinds mijn kindertijd veel te veel. Maar toen was dieeten niks voor mij.Had altijd zoiets van ze moeten mij maar nemen zoals ik ben. Toen ik bijna 10 jaar geleden trouwde schommelde ik zo rond de 73 kg. Na de geboorte van onze dochter zijn er een paar kilootjes blijven h

... 
Lees verder »
Hallo allemaal ik ben dus nienneke. Ik ben getrouwd en heb 2 kindjes een dochter van 7 en een zoontje van 5..Via een ander forum ben ik hier terecht gekomen. Maandag ben ik weer eens begonnen aan mijn dieet.
Ik weeg eigenlijk al sinds mijn kindertijd veel te veel. Maar toen was dieeten niks voor mij.Had altijd zoiets van ze moeten mij maar nemen zoals ik ben. Toen ik bijna 10 jaar geleden trouwde schommelde ik zo rond de 73 kg. Na de geboorte van onze dochter zijn er een paar kilootjes blijven hangen maar omdat we wisten dat we nog eentje wilde stelde ik het dieeten uit want dat had in mijn ogen toen niet veel zin.Na mijn tweede bevalling ezijn er nog een aantal kilootjes blijven hangen en vond ik het wel tijd om er iets aan te doen. Mijn gewicht toen was opgelopen naar 80 kg. Ik koos toen voor om het thuis inmijn eentje te proberen maar op de weight watchers manier.En met succes op 4 maanden tijd veloor ik 16 kg. en daar was ik best tevreden mee. Helaas ben ik zo een emo etertje dus na een tijdje vlogen de kilootjes er weer aan. Maar elke nieuwe poging eindigede in een opstoot. Ik heb nl de chronische darmziekte colitus ulcerosa.
De combinatie tussen granen en fruit maakt het mijn darmen dus niet zo gemakkelijk. Heb dan ook een hele tijd zoiets gehad van foert liever dik en geen last van mijn darmen dan de hele tijd opstoten doen.
Maarja deze houding en het feit dat het afgelopen jaar voor ons niet het gemakkelijkste is geweest.(bij mijn dochter is verleden jaar dezelfde ziekte vastgesteld.Waardoor ik heel dikwijls de kast indook maken dat ik ondertussen een dikke 93 kg weeg. Veel te veel dus en die 100 kg komt steeds dichterbij en daar wil ik zeker niet overheen.
Dus dit keer hoop ik het wat langer te kunnen volhouden.
Ben terug gestart met puntjes te tellen maar probeer erop te letten niet te veel fruit te eten ivm de darmproblemen. Het zal dan misschien wel wat langzamer gaan maar dat geeft niet.
De motivatie is er op dit moment en dat is wat telt.

Laatste dagboekbericht

Monday, February 23, 2009
Het was natuurlijk te denken he. Zoals wel verwacht deze week niet zo een goed resultaat. een half kilootje er terug bij.
Gisterenavond eindelijk ons Indra terug gaan halen.. Ben echt wel blij dat ze terug thuis is. Nooit gedacht een een weekend zo lang kon duren.
Omdat het al laat was op de terugweg gestopt bij de frituur om frietjes te halen. Dus na al dat gesnoep en die frietjes niet echt verwonderd dat de weegschaal naar boven ging. Maar goed.
Zal deze week toch wat extra puntjes proberen te sparen want vrijdag staat er een etentje gepland.
Was in december 12 1/2 jaar in dienst en voor die gelegenheid moeten we gaan uit eten met onze grote baas. Zie daar een beetje tegenop maarja dat kan je natuurlijk niet weigeren he.
En woensdag is nog zo'n vervelend dagje want dan moeten we op controle in leuven met ons indra.
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Nienneke een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Nienneke in het kort

  • Nienneke weegt nu 84.00 kg en wil graag 70.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 32.01. Zij is 14.30 kg afgevallen.
  • Nienneke is 1.62 m, 43 jaar, geboren op March 5, 1975, aangemeld op January 19, 2009 en voor het laatst ingelogd op August 28, 2011.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Nienneke in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Nienneke

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd