Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Nimba

Nimba weegt 82.50 kg, is 20.00 kg afgevallen en heeft nog 7.50 kg te gaan

83.40 kg
75.00 kg
Doel vandaag: 75.00 kg
Huidig gewicht: 82.50 kg

Nimba over zichzelf

Hoihoi
Omdat ik dit jaar boven de 100 kilo ben gekomen, moest er nu echt iets gebeuren! Ik heb nog geen gezondheidsklachten maar dat wil ik ook echt voorkomen! Ik heb nu even 2 weken een streng eiwitdieet gevolgt en fitness 3x per week (vooral cardio) en op de overige dagen probeer ik een uur te wandelen. De eerste 5 kilo zijn er bijna af nu!

Grafiek: mijn eerste streefgewicht is 90 kilo. Ik vind het fijn mijn doel al enigzins in zicht te hebben. Ik ga dat dus nog aanpassen! Mijn weegmomentjes

... 
Lees verder »
Hoihoi
Omdat ik dit jaar boven de 100 kilo ben gekomen, moest er nu echt iets gebeuren! Ik heb nog geen gezondheidsklachten maar dat wil ik ook echt voorkomen! Ik heb nu even 2 weken een streng eiwitdieet gevolgt en fitness 3x per week (vooral cardio) en op de overige dagen probeer ik een uur te wandelen. De eerste 5 kilo zijn er bijna af nu!

Grafiek: mijn eerste streefgewicht is 90 kilo. Ik vind het fijn mijn doel al enigzins in zicht te hebben. Ik ga dat dus nog aanpassen! Mijn weegmomentjes liggen in de ochtend voor het ontbijt, de alternatieve metingen liggen eind van de middag of in de avond.

Vanaf nu ben ik van plan vooral calorietjes te gaan tellen en heb me daarom hier aangemeld. Buddy's zijn erg welkom, zeker ook naast volgen wat priveberichtjes uitwisselen of misschien zelfs eens afspreken voor een wandeling? Ik woon centraal in Brabant en ben 28 jaar.

Groetjes,
Nim

Laatste dagboekbericht

Tuesday, May 12, 2015
Nieuwe start!

Vorig jaar ben ik pas 24 juni begonnen, toen voelde ik de zomer pas ver genoeg in mijn lijf om genoeg motivatie te hebben er echt voor te gaan. Met veel sporten en eiwitshakes ben ik toen erg snel 10 kilo kwijtgeraakt. Dat wil ik nu weer!!

Ik begin iets rustiger, iets minder streng, maar voor 1 juli hoop ik toch 5 kilootjes kwijt te zijn. Dan ben ik er 22,5 verloren in 1 kalenderjaar en dat lijkt me heel mooi.

Plannen: vooral iedere dag noteren wat ik eet, drink en sport! En rood maken wat eigenlijk niet mocht, zodat ik dat sneller ga afleren. Deze week nog een beetje aardig zijn, volgende week weer aan de eiwitshakes (nouja, vooral met yoghurt en kwark hoor, dus eigenlijk gewoon heel lekker!).
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Nimba een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
October 2, 2016 om 11:43
Proficiat met het weer duiken onder de 80 kilo :) Die paar kilo erbij, ben je zo weer kwijt dus!
Ik ben vandaag begonnen met mijn 2 weken koolhydraatarm eten. Zelfs in de aanloop hiernaartoe ben ik zomaar 2 kilo kwijtgeraakt haha. Beloof wat. Ben benieuwd!
Onbekend
October 25, 2016 om 04:06
Hoe gaat het nu met je? Schrijf je weer een keer een dagboekbericht?
March 5, 2017 om 13:52
Ga je ook weer een poging wagen Nimba?Liefs en een fijne avond,

✿¸.•❤•.❀•. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ LENTE ☘•❤•☘ GROETJES Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ .•❀.•❤•.¸✿
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Nimba in het kort

  • Nimba weegt nu 82.50 kg en wil graag 75.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 27.25. Zij is 20.00 kg afgevallen.
  • Nimba is 1.74 m, 32 jaar, geboren op September 7, 1985, aangemeld op July 7, 2014 en voor het laatst ingelogd op April 17, 2017.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Nimba in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Nimba volgt geen methode.

Clubs van Nimba

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd