Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Okok

Okok weegt 62.00 kg, is 10.00 kg afgevallen en heeft nog 4.00 kg te gaan

72.00 kg
58.00 kg
Doel vandaag: 58.00 kg
Huidig gewicht: 62.00 kg

Okok over zichzelf

Hey, ik ben okok en ik ben met behulp van deze website reeds 10 kilo (mijn streefdoel) afgevallen. Nu gaat het waarschijnlijk wat rustig aangaan, maar dat is oké. Zolang ik maar niet in mijn oude eetpatroon herval en mijn conditie op peil houdt, is alles oké.

Op het begin vulde ik alles in in mijn caloriedagboek en dat heeft echt wel geholpen. Zo werd ik dagelijks geconfronteerd met wát ik at en met wat ik verbruikte, en zag ik wat ik best liet en wat beter was. Nu vul ik het nauwelijks nog i

... 
Lees verder »
Hey, ik ben okok en ik ben met behulp van deze website reeds 10 kilo (mijn streefdoel) afgevallen. Nu gaat het waarschijnlijk wat rustig aangaan, maar dat is oké. Zolang ik maar niet in mijn oude eetpatroon herval en mijn conditie op peil houdt, is alles oké.

Op het begin vulde ik alles in in mijn caloriedagboek en dat heeft echt wel geholpen. Zo werd ik dagelijks geconfronteerd met wát ik at en met wat ik verbruikte, en zag ik wat ik best liet en wat beter was. Nu vul ik het nauwelijks nog in, omdat ik a) minder tijd heb, b) ondertussen wel beter weet wat wel en niet te eten, c) ik heb nu minder streng aanpak omdat ik het doel ondertussen bereikt heb.

Laatste dagboekbericht

Wednesday, October 11, 2006
Al even geleden dat ik hier nog actief bezig was. Maar nu ga ik er terug voor! Ik heb in de vakantie de ene dag ongezond en andere dag weer gezond gegeten, en zo af en toe ook ijsjes enzo *schaam*

Dus gisteren dacht ik bij mezelf: morgen weer op valtaf! En deze morgen zag ik dat ik eigenlijk maar 1 kilo ben bijgekomen op al die tijd. Dat was een verrassing want mijn ma heeft de weegschaal enkele maanden geleden op HAAR kamer gezet i.p.v. op de badkamer. Dus ging ik niet meer elke ochtend op de weegschaal staan, maar enkel af en toe. Nu moet die weegschaal terug verhuizen naar de badkamer vind ik.

Volgens valfaf, zit ik momenteel 1 kilo boven mijn 'ideaal gewicht'. Dat is dus zeer goed. Toch zou ik graag onder de 60 kilo geraken. Al is het maar 58 ;) Dat lijkt al veel minder dan 60. Ik zie wel hoe het gaat :)
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Okok een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
October 12, 2006 om 08:04
Hoi ok'ke,

ben blij dat je terug bent :) Heb ik weer wat meer steun. Ik ben ook superblij dat valtaf bestaat, anders was ik hier nooit geraakt. 3 kilo voor jou is al meer als genoeg als je dat er nog afkrijgt :) Ik vond je zelfs wat mager geworden voor de vakantie dus ;)

Goede moed voor het nieuw begin :)

xxxxx
December 1, 2006 om 13:32
Hoi Wabbeke,

Wanneer zie ik je hier nog eens? :)

Groetjes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Okok in het kort

  • Okok weegt nu 62.00 kg en wil graag 58.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 21.71. Zij is 10.00 kg afgevallen.
  • Okok is 1.69 m, 33 jaar, geboren op February 27, 1984, aangemeld op January 21, 2006 en voor het laatst ingelogd op October 21, 2009.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Okok in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Okok volgt geen methode.

Clubs van Okok

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd