Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Parkwayprada

Parkwayprada weegt 81.50 kg, is nog niet afgevallen en heeft nog 14.50 kg te gaan

81.50 kg
67.00 kg
Doel vandaag: 67.00 kg
Huidig gewicht: 81.50 kg

Parkwayprada over zichzelf

▲▼▲
Rosie, 15.
▲▼▲
Ik ben al jaren ontzettend onzeker over mijn gewicht en over hoe ik eruit zie. In november 2009 woog ik 79 kg en ging ik op dieet. Dat begon heel onschuldig, stoppen met snoepen, minder opscheppen 's avonds, etc., maar dat draaide uit op een eetstoornis. In mei 2010 woog ik nog maar 49 kilo en ik vond mezelf nog steeds dik. Als ik nu foto's terug zie van toen, schrik ik me dood en vind ik mezelf veel te mager. Na veel ruzies met m'n ouders en veel gesprekken met ve

... 
Lees verder »
▲▼▲
Rosie, 15.
▲▼▲
Ik ben al jaren ontzettend onzeker over mijn gewicht en over hoe ik eruit zie. In november 2009 woog ik 79 kg en ging ik op dieet. Dat begon heel onschuldig, stoppen met snoepen, minder opscheppen 's avonds, etc., maar dat draaide uit op een eetstoornis. In mei 2010 woog ik nog maar 49 kilo en ik vond mezelf nog steeds dik. Als ik nu foto's terug zie van toen, schrik ik me dood en vind ik mezelf veel te mager. Na veel ruzies met m'n ouders en veel gesprekken met veel verschillende mensen ging het steeds weer wat beter en kwam ik langzaam wat aan. Alleen toen ging het de andere kant op. Ik kon niet meer stoppen met eten. In de periode juli-oktober ben ik van 53 naar 83 kilo gegaan en nu ben ik nog steeds rond de 80 kilo. Ik vind mezelf veel te dik en te zwaar en iets in mij wil gewoon weer voor de makkelijke weg kiezen, stoppen met eten, maar dat ga ik niet doen. Deze keer ga ik gezond afvallen.
▲▼▲
Ik begin op 1 mei, met een gewicht van ongeveer 80 kilo. Het is mijn doel om ongeveer 1 kilo per week af te vallen. Mijn eerste streefgewicht is om op 1 juli 70 kilo te wegen. Mijn tweede streefgewicht is om op 18 juli, de dag dat ik op vakantie ga, 67 kilo te wegen. Het lijkt een hele kleine stap, maar voordat ik in bikini durf wil ik sowieso minstens 3 kilo onder de 70 zijn. Mijn derde streefgewicht is om op 4 september, de eerste schooldag, 60 kilo te wegen. Mijn vierde en laatste streefgewicht is om op 21 september, mijn verjaardag, 55 kilo te wegen. Natuurlijk ga ik mezelf ook belonen.
75 kilo: shorts
70 kilo: nieuwe bikini
65 kilo: jurkje
60 kilo: haar verven en extensions
55 kilo: NAVELPIERCING!
▲▼▲
Verder zal ik nog wat over me zelf vertellen. Ik wil mijn echte naam liever niet vertellen hier, maar je mag me Rosie noemen. Ik ben 15 en ik zit in de vierde klas van het VWO. Ik speel gitaar, ik zing, ik drum, ik fitness twee keer per week en ik loop hard. Ik kan niet zonder mijn iPod, ik ben verslaafd aan shoppen en ik ga niet de deur uit zonder makeup. Ik heb de liefste vriend en beste vriendinnen op de wereld en ik ben overall best gelukkig. Ik wil gewoon eindelijk eens op een goede manier van mijn buik af komen.
▲▼▲
XOXO

Laatste dagboekbericht

Wednesday, March 9, 2011
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Parkwayprada een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Parkwayprada in het kort

  • Parkwayprada weegt nu 81.50 kg en wil graag 67.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 27.23.
  • Parkwayprada is 1.73 m, 22 jaar, geboren op September 21, 1995, aangemeld op March 9, 2011 en voor het laatst ingelogd op June 20, 2011.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Parkwayprada in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Parkwayprada volgt geen methode.

Clubs van Parkwayprada

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd