Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van ProHcore

ProHcore weegt 75.30 kg, is 10.70 kg afgevallen en heeft nog 5.30 kg te gaan

81.30 kg
70.00 kg
Doel vandaag: 75.30 kg
Huidig gewicht: 75.30 kg

ProHcore over zichzelf

Heey

Ik ben Thomas, 25lente's jong. Aangezien ik sinds 2 dagen bezig ben om weer terug op gewicht te komen en via google toen ik naar de hoeveelheid calorieen in drop toevallig op deze site stuite dacht ik, weet je wat ik maak gewoon een profieltje aan!

My story:

Ik heb 'altijd' rond de 76 kilo gewogen en een mooi figuur gehad. Tijdens een zware prednison kuur te wijten aan mijn chronische ziekte Cystic fibrose kreeg ik te kampen met overgewicht en ben ik een dikke 7 kilo aangekomen op de lastig

... 
Lees verder »
Heey

Ik ben Thomas, 25lente's jong. Aangezien ik sinds 2 dagen bezig ben om weer terug op gewicht te komen en via google toen ik naar de hoeveelheid calorieen in drop toevallig op deze site stuite dacht ik, weet je wat ik maak gewoon een profieltje aan!

My story:

Ik heb 'altijd' rond de 76 kilo gewogen en een mooi figuur gehad. Tijdens een zware prednison kuur te wijten aan mijn chronische ziekte Cystic fibrose kreeg ik te kampen met overgewicht en ben ik een dikke 7 kilo aangekomen op de lastige plekjes.

Je zou zeggen dat valt toch wel mee? Maar ik zit er gewoon niet lekker in mijn vel door. Ik heb namelijk voor mijn gevoel altijd een redelijk tot slank(wel gespiert) lichaam gehad. Maar sinds 2jaar, zolang heeft de prednison kuur geduurt heb ik een buikje en 'neukteugeltjes' ontwikkelt. Daar wil ik al tijden van af maar laat dat lekkers maar eens liggen savonds laat! Nu heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en ik ga ervoor. Heb wel het gevoel dat ik voor een flinke klus sta aangezien ik op dagelijks zeker 6000+Kcal binnen kreeg met het eten en drinken(doordeweeks). Zal maar niet over mijn eet en drinkgewoontes in het weekend beginnen :zweep:

Maargoed afvallen dus, ik zit wel met het probleem te kijken dat ik sinds ruim een jaar flink wat fitness met als doel spiermassa op te bouwen. Ik wil dus afvallen maar nauwelijks, het liefste geen spiermassa verliezen. Ik ben dus absoluut geen voorstander van een crashdieet.

Mijn plan is niet meer en niet minder te eten dan mijn dagelijkse calorie behoefte van +/- 2500Kcal. En me te richten op de verbranding en zodoende mijn vetpercentage aanzienlijk te verlagen.

Verder wil ik iedereen suc6 wensen met het behalen van zijn of haar streefgewicht!

Greetz

Thomas

Laatste dagboekbericht

Thursday, September 4, 2014
4-9-2014

Om ziek van te worden, gezondheid gaat slecht. Door onder andere de hoge dosis prednison waarmee alles rechtgetrokken moet worden vreet ik wat af. De kilo's blijven er bij komen. Om over het vet % maar te spreken. Door de moodswings is de zin om te bewegen/sporten helaas prominent afwezig. Krijg me nergens toe gezet.

Momenteel is het wachten op telefoon van uit erasmus mc tot er een bed vrij is, ik opgenomen kan worden en we middels intraveneuze behandeling alles weer recht hopen te trekken.

Zodra dat achter de rug is klap ik er *** tegen aan baasje, als nooit tevoren! Maar tot die tijd, afzien dus!
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als ProHcore een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
October 2, 2014 om 09:03
Lig inmiddels ruim een week in het zkh, wachten tot de intraveneuze behandeling thuis voortgezet kan worden, waarschijnlijk na het weekend. En dan nog 2 weken thuis met een infuus in met pootje!

Gewicht blijft stijgen door de hogere dosis prednison in combinatie met de hele dag op men bed liggen vreten uit verveling. Vrees dat ik eerdaags de 80kilo weer aantik, iets wat ik gezworen heb nooit meer te doen.

Keerpunt is wel dat de motivatie om goed te gaan sporten en dit ook daadwerkelijk te blijven doen zodra ik los ben sterker is dan ooit tevoren!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

ProHcore in het kort

  • ProHcore weegt nu 75.30 kg en wil graag 70.00 kg wegen. Zijn BMI is op dit moment 23.77. Hij is 10.70 kg afgevallen.
  • ProHcore is 1.78 m, 32 jaar, geboren op January 15, 1986, aangemeld op March 26, 2011 en voor het laatst ingelogd op April 17, 2016.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van ProHcore in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van ProHcore

· Meer clubs

Buddies

· Volgers · Gevolgd