Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Propje1970

Propje1970 weegt 85.90 kg, is nog niet afgevallen en heeft nog 10.90 kg te gaan

85.90 kg
75.00 kg
Doel vandaag: 85.90 kg
Huidig gewicht: 85.90 kg

Propje1970 over zichzelf

Ik ben nu op een gewicht dat ik mezelf niet meer wil zien. Nu weeg ik dus echt heel veel, ik ben een aantal jaar geleden al eens 30 kilo afgevallen, 15 kilo herbalife en 15 kilo stress... dat was na mijn eerste kindje, daarna een tweede kindje gekregen en weer teveel aangekomen (keizersnede excuus). Nu wil ik toch weer aan de herbalife gaan maar ga het eerst toch zelf proberen denk ik. Ik ben nu eenmaal een zoetekauw. Moet ik eerst maar eens afleren. Volgens iedereen kun je niet zien dat ik zove

... 
Lees verder »
Ik ben nu op een gewicht dat ik mezelf niet meer wil zien. Nu weeg ik dus echt heel veel, ik ben een aantal jaar geleden al eens 30 kilo afgevallen, 15 kilo herbalife en 15 kilo stress... dat was na mijn eerste kindje, daarna een tweede kindje gekregen en weer teveel aangekomen (keizersnede excuus). Nu wil ik toch weer aan de herbalife gaan maar ga het eerst toch zelf proberen denk ik. Ik ben nu eenmaal een zoetekauw. Moet ik eerst maar eens afleren. Volgens iedereen kun je niet zien dat ik zoveel weeg maar ik zie het natuurlijk zelf en na de laatste keer in badpak vond ik het niet gezellig meer. Probleem is dat ik er zelf ook grapjes over maak maar iedereen om mij heen ook en dan ga je juist volgens mij meer "vreten". Bij mij dus vooral snoepen en dubbele borden opscheppen. Stoppen met roken sinds 1 januari heeft ook niet geholpen zucht... dan kom je dus ook gelijk weer een aantal kilo aan. Dus vandaag 19 juli 2011 de laatste dag snoep en niet bewegen en vanaf morgen? maar eens kijken hoe we dit gaan doen.

Laatste dagboekbericht

Tuesday, December 27, 2011
En zoals iedereen heb ik besloten om mij de 2 kerstdagen niet zo heel erg te plagen en gewoon mee te eten en drinken, nou drink ik geen alcohol dus dat scheelt maar met het eten heb ik niet gewoon meegegeten maar gevreten dus... zucht... en misselijk... geen gewenning meer wat zoetigheid betreft... en nog steeds een veeels te vol gevoel ;) maar vandaag is het wel gelukt om me weer in te houden!!!!
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Propje1970 een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Propje1970 in het kort

  • Propje1970 weegt nu 85.90 kg en wil graag 75.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 30.44.
  • Propje1970 is 1.68 m, 47 jaar, geboren op July 29, 1970, aangemeld op July 19, 2011 en voor het laatst ingelogd op December 27, 2011.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Propje1970 in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Propje1970 volgt geen methode.

Clubs van Propje1970

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd