Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Proudtobemee

Proudtobemee weegt 71.80 kg, is 8.10 kg afgevallen en heeft nog 11.80 kg te gaan

79.90 kg
60.00 kg
Doel vandaag: 60.00 kg
Huidig gewicht: 71.80 kg

Proudtobemee over zichzelf

:deoverwinning:
Al eerder begonnen met een eigen dieet die helemaal niet bleek te werken.. namelijk geen koolhydraten eten.. En dan bedoel ik ook echt helemaal niks! Dat was echt hartstikke dom! Je hebt koolhydraten nodig voor energie. En dan met mate natuurlijk:volvreten:
Ik ben toen begonnen met 78.5 en woog later 72.7 dat was al na 4 weken. Ging als een trein. Later werd ik knetter ziek! Bloedneus, doorbraakbloedingen, mn lichaam had zoiets van.. Weet je wat jij doet. Zoek het lekker uit met je dieet! Ik doe niks meer... 
Lees verder »
:deoverwinning:
Al eerder begonnen met een eigen dieet die helemaal niet bleek te werken.. namelijk geen koolhydraten eten.. En dan bedoel ik ook echt helemaal niks! Dat was echt hartstikke dom! Je hebt koolhydraten nodig voor energie. En dan met mate natuurlijk:volvreten:
Ik ben toen begonnen met 78.5 en woog later 72.7 dat was al na 4 weken. Ging als een trein. Later werd ik knetter ziek! Bloedneus, doorbraakbloedingen, mn lichaam had zoiets van.. Weet je wat jij doet. Zoek het lekker uit met je dieet! Ik doe niks meer. Toen ben ik normaal gaan eten. Nouja normaal. Hier een broodje kroket daar een biertje.. En voor ik het door had woog ik bijna 80 kilo!:handenoverelkaar:
Niet leuk! Ik besloot het sonja bakker dieet te gaan volgend! en weet je:bigsmile:het hielp! Meestal als ik op dieet ging bedacht ik zelf maar iets waardoor ik echt knetter snel een kilo of 6-7 kwijt was. Maar daarna kwam ik op een plateau met als gevolg, ik viel niks meer af dus ga ik maar weer eten (en aankomen)met dit dieet kom je niet op een plateau en blijf je elke week minimaal een kilo afvallen! :D Ik ben ook bezig met hardlopen om mijn conditie op te bouwen en natuurlijk om moeder natuur een handje te helpen. Op dit moment weeg ik 65.8 kilo en dat betekend dat ik nog maar 5.8 kilo verwijderd ben van mijn doel! :D

:gogo:

Laatste dagboekbericht

Tuesday, September 2, 2008
Dagboek geopend
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Proudtobemee een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
August 9, 2009 om 01:50
hoi hoi

leuk dat je even bij me lang komt.

wens je heel veel succes met afvallen.

:henriette1410:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Proudtobemee in het kort

  • Proudtobemee weegt nu 71.80 kg en wil graag 60.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 22.66. Zij is 8.10 kg afgevallen.
  • Proudtobemee is 1.78 m, 31 jaar, geboren op August 2, 1986, aangemeld op September 2, 2008 en voor het laatst ingelogd op June 24, 2011.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Proudtobemee in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Proudtobemee

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd