Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Regenbloem

Regenbloem weegt 91.00 kg, is 1.00 kg afgevallen en heeft nog 16.00 kg te gaan

92.00 kg
75.00 kg
Doel vandaag: 75.00 kg
Huidig gewicht: 91.00 kg

Regenbloem over zichzelf

Dag!

Ik ben Angela, 42 jaar en ik woon in Zuid-Holland met mijn dochterje van 13 en onze twee katers. Ik heb een geweldige partner waarmee ik lat, die gelukkig vindt dat ik prima ben zoals ik ben. Ik werk fulltime als secretaresse en wandel en fiets graag als ontspanning. Sinds de geboorte van mijn dochter heb ik altijd wel een beetje getobt met mijn gewicht maar nadat ik stopte met roken 4 jaar geleden is een beetje mollig veranderd in veel te zwaar(:fat:). Na het zien van vakantiefoto's die in okt

... 
Lees verder »
Dag!

Ik ben Angela, 42 jaar en ik woon in Zuid-Holland met mijn dochterje van 13 en onze twee katers. Ik heb een geweldige partner waarmee ik lat, die gelukkig vindt dat ik prima ben zoals ik ben. Ik werk fulltime als secretaresse en wandel en fiets graag als ontspanning. Sinds de geboorte van mijn dochter heb ik altijd wel een beetje getobt met mijn gewicht maar nadat ik stopte met roken 4 jaar geleden is een beetje mollig veranderd in veel te zwaar(:fat:). Na het zien van vakantiefoto's die in oktober 2005 zijn gemaakt op Kreta ben ik vreselijk geschrokken en heb me voorgenomen dat het nu maar eens eraf moet. Maar het begin blijkt moeilijker dan ik dacht!
Twee jaar geleden viel ik in 2 maanden 12 kilo af met het Atkins dieet. Te veel, te snel en te ongezond, het was er zo weer aan met de gebruikelijke bonus kilos. Ik hoop nu met gezond en matig eten langzaam maar gestaag af te kunnen vallen. De avonden zijn voor mij een moeilijke tijd om het lijnen vol te houden en ik hoop dat door ieder avond mij dagmenu in te vullen en de bemoedigend verhalen van andere te lezen dat ik de verleiding van de koelkast zal kunnen weerstaan.

Vandaag dus een voorzichtig begin gemaakt..en nu maar volhouden!

Mijn eerste streven: BMI terugdringen van obesitas naar overgewicht!

Laatste dagboekbericht

Monday, January 9, 2006
Dagboek geopend
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Regenbloem een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
January 10, 2006 om 09:00
:dag: Ik vind die avonden ook altijd zo lastig. Overdag kan ik het nog wel redelijk volhouden, maar savonds gaat het knagen. Weet jij al wat je hier tegen doet?
Veel sterkte met afvallen.
Groetjes Helen:poes:
January 10, 2006 om 17:13
Hoi Helen, bedankt voor je bericht.
Wat ik aan die avonden ga doen? Nou zeker niet wat ik vanavond deed.. twee mini snickers en een stuk kroepoek... Balen want het ging vandaag juist zo goed. Gefietst naar het werk (10 km enkelreis), goed maar matig gegeten, lekker gewandeld in de pauze...en toen kwam de avond. Vroeg naar bed is misschien een optie maar om nou ieder avond om 8 uur er in te liggen...
Dat wordt avonden lang de tombes van mijn wezen afzoeken naar een beetje wilskracht. Gelukkig komt de lente eraan, als de dagen langer worden is wandelen s-avonds een goede handsvat.
February 3, 2006 om 10:34
Dank je.
Het gaat inderdaad goed. Met jou ook trouwens, vind het knap dat je je er zo goed aan weet te houden. Gelukkig een lijnmaatje in de buurt, dat scheelt wel.

Nog even deze week doorkomen en dan weer eens op de weegschaal kijken.


:poes:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Regenbloem in het kort

  • Regenbloem weegt nu 91.00 kg en wil graag 75.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 30.41. Zij is 1.00 kg afgevallen.
  • Regenbloem is 1.73 m, 54 jaar, geboren op September 28, 1963, aangemeld op January 10, 2006 en voor het laatst ingelogd op January 31, 2006.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Regenbloem in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Regenbloem volgt geen methode.

Clubs van Regenbloem

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd