Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Reggaefeeks

Reggaefeeks weegt 105.20 kg, is 2.60 kg afgevallen en heeft nog 5.40 kg te gaan

107.80 kg
99.80 kg
Doel vandaag: 107.05 kg
Huidig gewicht: 105.20 kg

Reggaefeeks over zichzelf

Na jarenlange pogingen om af te vallen, soms lukte het maar de kg's eraf houden lukte niet..ga ik het nog eens proberen. Doelen heb ik niet echt, mijn eerste doel is in elk geval onder de 100 kg te komen en dan zie ik wel verder. Dat is bijna altijd mijn valkuil geweest, zodra ik begon met afvallen mezelf blindstaren op de cijfertjes. En dagelijks wegen en zodra het afvallen dan niet snel genoeg ging was dat weer een excuus om te snaaien.
Probeer me nu iedere zondag te wegen, en niet vaker.

Laatste dagboekbericht

Friday, March 23, 2018
Hier gaat het nog steeds meer dan prima. Gister naar de stad geweest en daarna uit eten met vriendinnen en naar de bios. In de stad niet te eten genomen, ook de koekjes bij de thee gelaten voor wat ze waren. Normaliter drink ik ice tea green op het terras maar nu braaf thee en spa blauw genomen. In het tapasrestaurant stonden wel 8 gerechten die ik mocht hebben en lustte. Het mandje brood ook genegeerd en me braaf aan die 8 gerechtjes gehouden. Bij de film ook weer een watertje gehad, ben echt zo blij dat het goed ging. Toen iedereen aan wijn en cocktails zat heb ik een klein nipje van de cocktail genomen en that's it. Gelukkig moesten we nog een half uur lopen naar de auto, dus mijn beweging ook wel gehad icm de stadstruinderij. Dus al 11 dagen een lekker gevoel omdat het me maar mooi lukt zonder dat het een opgave is.
Soms is het wel even zoeken om genoeg kcal binnen te krijgen, en ik varieer de KHD af en toe. Paar dagen rond de 20 gram en dan weer een dag van 50 ertussen. Goed weekend!
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Reggaefeeks een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Reggaefeeks in het kort

  • Reggaefeeks weegt nu 105.20 kg en wil graag 99.80 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 37.27. Zij is 2.60 kg afgevallen.
  • Reggaefeeks is 1.68 m, 44 jaar, geboren op November 18, 1973, aangemeld op March 13, 2018 en voor het laatst ingelogd op March 20, 2018.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Reggaefeeks in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Reggaefeeks volgt geen methode.

Clubs van Reggaefeeks

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd