Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Restart

Restart weegt 121.00 kg, is nog niet afgevallen en heeft nog 60.00 kg te gaan

121.00 kg
61.00 kg
Doel vandaag: 61.00 kg
Huidig gewicht: 121.00 kg

Restart over zichzelf

Restart heeft nog geen introductietekst geschreven.

Laatste dagboekbericht

Friday, August 15, 2008

Hoe kan het dat ik ben bijgekomen, terwijl ik toch ferm op mijn eten let? Tja dat ik een probleem had dat wist ik, met mijn metabolisme, maar zo? tja misschien dat ik wat vocht heb opgehouden, ik weet het niet, maar gisteren een tomaten soep, linzensoep, 3 kopjes koffie met m/s, en makreel gegeten en als snack 30 gr popcorn (200kcal). Als dat nu veel is dan weet ik het ook niet meer, minder wil ik niet eten, basta.

Vandaag hebben wij de bloedglucose meting bij mijn moeder gedaan en zij heeft nu 149! terwijl gisterenavond haar medicijn niet had genomen en het was op een nuchtere maag. heel goed, zie je wel al dat vlugge zetmeel is niet goed voor ons. Echter wij voelen ons beiden vandaag groen gegeten, dus hebben wij na twee weken zetmeel vrij eten, weer pasta op het menu. Misschien dat wij een pasta/rijst/aarappel/zetmeeldag gaan inlassen want dat blijken wij wel nodig te hebben. Ik had zelf dat gevoel ook en heb vandaag als ontbijt havermout met halfvolle melk gegeten, zo een 260 kcal

... 
Lees verder »
Hoe kan het dat ik ben bijgekomen, terwijl ik toch ferm op mijn eten let? Tja dat ik een probleem had dat wist ik, met mijn metabolisme, maar zo? tja misschien dat ik wat vocht heb opgehouden, ik weet het niet, maar gisteren een tomaten soep, linzensoep, 3 kopjes koffie met m/s, en makreel gegeten en als snack 30 gr popcorn (200kcal). Als dat nu veel is dan weet ik het ook niet meer, minder wil ik niet eten, basta.

Vandaag hebben wij de bloedglucose meting bij mijn moeder gedaan en zij heeft nu 149! terwijl gisterenavond haar medicijn niet had genomen en het was op een nuchtere maag. heel goed, zie je wel al dat vlugge zetmeel is niet goed voor ons. Echter wij voelen ons beiden vandaag groen gegeten, dus hebben wij na twee weken zetmeel vrij eten, weer pasta op het menu. Misschien dat wij een pasta/rijst/aarappel/zetmeeldag gaan inlassen want dat blijken wij wel nodig te hebben. Ik had zelf dat gevoel ook en heb vandaag als ontbijt havermout met halfvolle melk gegeten, zo een 260 kcal en twee kopjes koffie. (100kcal).. tja als ontbijt is dit wel prima zo denk ik. Wij zullen zien. Ik wil gewoon gezond eten en als dit betekent zo blijven zoals ik ben, dan is dit maar zo, want echt mezelf pijn doen met streng dieten wil ik niet. Wij zullen zien, desnooods ga ik naar een dansschool want ik zit wel de heledag te werken op een stoel. We shall see :).. Groet voor vandaag. Nog iemand bijgekomen? Is dit normaal trouwens?
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Restart een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
August 16, 2008 om 05:50
geef niet op meid, doorzetten en even aftasten wat voor jou het beste is om vol te kunnen houden en toch af te kunnen vallen. voor iedereen is dat anders.

:veelsucces:

en het gaat je dan zeker lukken.

liefs katja.
:mickey:
August 18, 2008 om 10:54
Hey Dank je wel Katja, ik ben weer beter gelukkig, en hou het vol. Groetjes!
August 20, 2008 om 07:56
en hoe gaat het nu met je? al een beetje je draai kunnen vinden wat betreft het eten? ik hoop het, want het valt niet altijd mee.

veel succes weer en hoop dat het goed met je gaat.

ik weeg me morgen weer en hoop dan 20 kilo kwijt te zijn.

gr, katja.
:cinderella:
August 28, 2008 om 09:18
wow katja!, ik was wat kilo's bijgekomen wegens mijn menstruatie, en ik heb mij twee weken niet echt aan het dieet gehouden, het was ook onhoudbaar, maar stap voor stap ben ik weer een stapje dichterbij! En ben je die 20grens gepasseerd?

Groetjes Ann
September 6, 2008 om 10:14
ik heb je even verwaarloost maar ik had het even moeilijk en daarom niet al te veel op deze site geweest, sorry.

ik ben al ruim 20 kilo kwijt. maar hoe is het nu met jou? even niet meer gezien. ik hoop dat alles goed met je gaat.

liefs, :katja39:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Restart in het kort

  • Restart weegt nu 121.00 kg en wil graag 61.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 43.39.
  • Restart is 1.67 m, 43 jaar, geboren op November 1, 1974, aangemeld op July 29, 2008 en voor het laatst ingelogd op March 26, 2010.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Restart in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Restart volgt geen methode.

Clubs van Restart

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd