Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Rocksteady

Rocksteady weegt 81.30 kg, is 1.40 kg afgevallen en heeft nog 13.30 kg te gaan

82.00 kg
68.00 kg
Doel vandaag: 68.00 kg
Huidig gewicht: 81.30 kg

Rocksteady over zichzelf

Hi ik ben 37 jaar, ben sinds 2 jaar 20 kilo zwaarder het is allemaal begonnen met een relatie die stuk ging en ernstige stress. Vervolgens ben ik 2 weken in Las Vegas geweest waar ik 5 kilo zwaarder van terug kwam en daarna nog gestopt met roken. Dit laatste moest echt want ik had bijna geen stem meer en in de Sales is dat toch ook een instrument waar ik het dagelijks van moet hebben. Maar ook mijn figuur mijn moeder vind me echt dik geworden zelf ben ik er blind voor geworden, ik wil het eigenl

... 
Lees verder »
Hi ik ben 37 jaar, ben sinds 2 jaar 20 kilo zwaarder het is allemaal begonnen met een relatie die stuk ging en ernstige stress. Vervolgens ben ik 2 weken in Las Vegas geweest waar ik 5 kilo zwaarder van terug kwam en daarna nog gestopt met roken. Dit laatste moest echt want ik had bijna geen stem meer en in de Sales is dat toch ook een instrument waar ik het dagelijks van moet hebben. Maar ook mijn figuur mijn moeder vind me echt dik geworden zelf ben ik er blind voor geworden, ik wil het eigenlijk niet zien maar ik hoor nu bij de dikke mensen. Hmmmm wil het nog steeds niet geloven maar de tabellen zeggen genoeg.

Laatste dagboekbericht

Wednesday, January 13, 2010
Vandaag wil ik echt beginnen met afvallen. Ik heb vanmorgen een halve pan met risotto opgegeten en vanmiddag nog een patat dubbel met en een kroket, vanavond een hele kipfilet en 150 gram drop gedurende de dag. Ik ben zo dik ik knap bijna overal uit. Ik wil me weer normaal voelen, was 2 jaar geleden 20 kilo lichter. Ben ontzettend aangekomen door allerlei emoties.
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Rocksteady een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Rocksteady in het kort

  • Rocksteady weegt nu 81.30 kg en wil graag 68.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 27.48. Zij is 1.40 kg afgevallen.
  • Rocksteady is 1.72 m, 45 jaar, geboren op November 13, 1972, aangemeld op January 13, 2010 en voor het laatst ingelogd op July 19, 2010.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Rocksteady in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Rocksteady volgt geen methode.

Clubs van Rocksteady

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd