Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Ruette

Ruette weegt 135.90 kg, is 3.10 kg afgevallen en heeft nog 60.90 kg te gaan

135.90 kg
75.00 kg
Doel vandaag: 75.00 kg
Huidig gewicht: 135.90 kg

Ruette over zichzelf

Hallo,

Ik kan geen piano spelen: de reden daarvoor is eigenlijk eenvoudig! Ik wil het heel graag kunnen, maar ik heb niet overdreven veel behoefte om op les te gaan. Hetzelfde geldt eigenlijk voor lijnen: ik wil wel heel graag dun, fit en sportief zijn, maar eigenlijk heb ik geen zin in het afzien van het lijnen!
Natuurlijk heb ik net als iedere andere dikkerd een heleboel gemiste kansen achter me liggen- Als ik nu begin ben ik slank voor mijn trouwen, als ik nu begin ben ik slank voor de vakan

... 
Lees verder »
Hallo,

Ik kan geen piano spelen: de reden daarvoor is eigenlijk eenvoudig! Ik wil het heel graag kunnen, maar ik heb niet overdreven veel behoefte om op les te gaan. Hetzelfde geldt eigenlijk voor lijnen: ik wil wel heel graag dun, fit en sportief zijn, maar eigenlijk heb ik geen zin in het afzien van het lijnen!
Natuurlijk heb ik net als iedere andere dikkerd een heleboel gemiste kansen achter me liggen- Als ik nu begin ben ik slank voor mijn trouwen, als ik nu begin ben ik slank voor de vakantie enz enz... En de praktijk is dat ik elke keer begin aan één of ander onzalig dieet en dat ik dat vervolgens dus niet volhoud: ik val vijf kilo af en kom dan 7 kilo aan! De klassieke jojo'er dus!

Maar nu ben ik het zat: ik weeg verdorie bijna 140 kilo - dat is toch absurd! Ik denk niet dat er veel mensen zijn die weten dat ik zo zwaar ben, maar ik ben het toch! Ik ben nog best energiek - daar gaat het niet om,maar ik ben als de dood dat dat op een gegeven moment ophoud!

Ik ben dus nu het gezond-verstanddieet aan het volgen,met een beetje hulp van Alli en Beck. Gewoon 's morgens,'s middags en 's avonds eten, proberen rond de 1200 kcal te blijven en een beetje te bewegen!
Mijn doelstelling is eerst een beetje ambitieus en daarna niet meer!

Ik wil binnen tien weken 20 kilo kwijt! Met zoveel overgewicht moet dat zonder al te veel problemen kunnen lukken. De overige 45 kilo neem ik alle tijd voor. Op 27 december 2011 word ik 40 jaar... en dan wil ik gewoon slank zijn en 75 kilo wegen!

Voor wat betreft de rest van mijn leven: ik ben dus 38, getrouwd, ik woon in Zuid België, drie honden, geen kinderen, een leuk huis en eigenlijk ben ik best gelukkig!

Ik hoop dat het me gaat lukken!

Groetjes!

Laatste dagboekbericht

Wednesday, September 8, 2010
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Ruette een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Onbekend
September 13, 2010 om 14:48
Ik wil je heel veel succes wensen in de strijd tegen de kilo's!!!
En idd heel ambitieus 20 kilog in 10 weken denk ik. Ik hoop dat het je lukt!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Ruette in het kort

  • Ruette weegt nu 135.90 kg en wil graag 75.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 42.41. Zij is 3.10 kg afgevallen.
  • Ruette is 1.79 m, 46 jaar, geboren op December 27, 1971, aangemeld op September 8, 2010 en voor het laatst ingelogd op April 15, 2011.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Ruette in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Ruette

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd