Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Ruutepetuut

Ruutepetuut weegt 67.40 kg, is 4.60 kg afgevallen en heeft nog 4.40 kg te gaan

68.30 kg
63.00 kg
Doel vandaag: 63.00 kg
Huidig gewicht: 67.40 kg

Ruutepetuut over zichzelf

Hoi, ik ben Ruth. Mijn probleem is nogal bizar eigenlijk. Ik ben fitnessbegeleidster dus ik vertel mensen constant hoe het moet: wat ze moeten eten, wat ze van beweging moeten doen enzo... maar zelf kom ik aan sporten niet meer toe. Gevolg is dat ik in het voorbije half jaar meer dan 5 kilogram ben aangekomen. En die kilootjes wil ik zoooo graag weer kwijt tegen deze zomer zodat ik weer in mijn broeken pas! Veel mensen rondom me vinden het nogal onnozel dat ik per sé weer naar dat maatje 38 wil

... 
Lees verder »
Hoi, ik ben Ruth. Mijn probleem is nogal bizar eigenlijk. Ik ben fitnessbegeleidster dus ik vertel mensen constant hoe het moet: wat ze moeten eten, wat ze van beweging moeten doen enzo... maar zelf kom ik aan sporten niet meer toe. Gevolg is dat ik in het voorbije half jaar meer dan 5 kilogram ben aangekomen. En die kilootjes wil ik zoooo graag weer kwijt tegen deze zomer zodat ik weer in mijn broeken pas! Veel mensen rondom me vinden het nogal onnozel dat ik per sé weer naar dat maatje 38 wil, "maatje 40 is toch ook al mooi", maar ik vind het vreselijk dat ik al die leuke kledij van vorig jaar in de kast moet laten hangen vanwege die kilootjes.

Laatste dagboekbericht

Saturday, April 17, 2010
Zo, m'n afslankplan is aangepast, een schone lei. Gedaan met klagen over wat niet gelukt is hiervoor, ik begin gewoon opnieuw. Mijn eetgewoonten zijn al bij al best ok dus daar hoef ik niet veel aan te veranderen denk ik maar ik ga wél hard mijn best doen om vanaf nu telkens op zaterdag, maandag en woensdag een uurtje te sporten. Deze namiddag begin ik eraan. En reken maar dat die kilootjes er stukje bij beetje af zullen smelten!
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Ruutepetuut een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Ruutepetuut in het kort

  • Ruutepetuut weegt nu 67.40 kg en wil graag 63.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 23.88. Zij is 4.60 kg afgevallen.
  • Ruutepetuut is 1.68 m, 33 jaar, geboren op May 30, 1984, aangemeld op January 28, 2010 en voor het laatst ingelogd op July 17, 2010.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Ruutepetuut in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Ruutepetuut

· Meer clubs

Buddies

· Volgers · Gevolgd