Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Scorpio66

Scorpio66 weegt 72.40 kg, is 12.60 kg afgevallen en heeft nog 12.40 kg te gaan

85.00 kg
60.00 kg
Doel vandaag: 60.00 kg
Huidig gewicht: 72.40 kg

Scorpio66 over zichzelf

Scorpio66 heeft nog geen introductietekst geschreven.

Laatste dagboekbericht

Wednesday, April 23, 2008
Dagboek geopend
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Scorpio66 een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
April 25, 2008 om 20:07
Hoi Scorpio,

Het lukt helaas niet een PB te versturen aan je dus dan maar even zo.
Er is inderdaad niets te vinden over dit dieet, en 1 goede tip er is een boek het nononse dieetboek maar dit heeft er niets mee te maken, het dieet komt er niet eens in voor!!! Dus niet kopen haha.

Ik heb jaren gewalgd van mezelf maar toch lukte het niet er wat aan te doen. Na jaren, na het horen van een ander dieet toch maar weer eens geprobeerd. Dit ging binnen 3 dagen alweer fout in mijn kop en ik was de wanhoop nabij. Op internet wat rondgekeken toen ik dit dieet zag, alleen de naam sprak me al aan. Nadere inspectie bleek aan te geven dat een mens hierbij in elk geval geen honger hoeft te lijden, verre van. Het leek te mooi om waar te zijn maar in een uiterste poging mezelf 3 weken gegeven om het eens te proberen. Voor mij is het een geschenk gebleken. Ik val erg moeilijk af en had niet meer durven dromen ooit nog op een normaal gewicht te komen. Ik ben de eerste week wat aangekomen maar daarna heel geleidelijk 1 ons per dag afgevallen. Natuurlijk niet supersnel maar ben er toch heeeeeeel erg blij mee. Ik ben begin februari min op meer gestopt en zoals je ziet gaat het heel redelijk met mijn gewicht omdat ik dat nog steeds dagelijks (als stok achter de deur!!) invoer.
Om eerlijk te zijn ben ik niet echt gestopt, ik eet nog steeds eigenlijk alleen producten van de lijst alleen zondig ik zo nu en dan, drink mijn wijntje weer en ga zo af en toe uit eten, en dan ook echt haha. Neem een snack als ik daar toevallig tegenaan loop enz. Zoals je ziet moet ik gaan oppassen want ik ben de laatste week te vaak ergens tegenaan gelopen hihi.

Ik heb mij de eerste 4,5 maand echt strikt aan het dieet gehouden en vooral die 2 uur vielen niet mee. Ik werk regelmatig op locatie en het staat natuurlijk niet echt professioneel om als je net binnenbent aan je fruithapje te beginnen. Echter zodra ik ging zondigen met de tijden stond het meteen stil met afvallen. En op de e.e.a. manier lukt het een mens dan vervolgens wel om zich aan de tijden te houden. Na die eerste 4,5 maand kwam de yoghurt mijn oren uit en merkte ik ook dat ik wat beter verstond wat mijn lichaam zei, ook werd het plotseling veel minder belangrijk me precies aan die 2 uur te houden. Daarna heb ik me dus nog wel 5 maanden aan de lijst gehouden maar niet meer aan de tijden en gewoon om de 3,5 uur zo ongeveer gaan eten wat mijn lichaam wilde. Maar het duurt echt wel een tijdje voor je daar mee kunt gaan rommelen!!!

Ik vraag me af hoe jij 2 uur kunt doorbrengen op 2 boterhammen en een creaker zonder verder iets te nemen? Maar goed als je dat wel kunt zou ik gewoon een beetje middelen. Ik denk echter dat je met dat soort uitgebreide eetmomenten het jezelf wel erg moeilijk maakt om niet te zondigen. Maar dat moet je natuurlijk voor jezelf bepalen. Afvallen valt niet mee en ik weet wel dat het jezelf niet moeilijker moet maken dan nodig. Zonder dat is het al lastig genoeg om je maanden in te houden.

Over die melk zou ik me niet zo'n zorgen maken, ik geloof dat dit 1 keer per week gemiddeld op het menu staat, sommige weken volgens mij helemaal niet. Gewoon vervangen door wat extra yoghurt zou ik zeggen.

Van dit dieet kan ik eigenlijk alleen maar zeggen dat je absoluut geen honger hoeft te hebben, wat je ook helpt om niet te zondigen. Na een aantal maanden en vele kg's lichter hebben we denk ik allemaal wel eens een zwak moment waarop we 's-avonds laat wat willen snacken. Als je dan weet dat dat je een schuldgevoel gaat opleveren en dat je over een half uur gewoon toch wat mag eten (lekker bakje yoghurt met verse aardbeien en heel veel zoetstof bevredigt je trek naar zoet net zo goed als chocolade!) dan is het veel makkelijker om "sterk" te zijn. Met name de eerste maanden is het heel belangrijk niet te zondigen, je echt aan de tijden te houden en niet teveel te gaan vervangen. Daarna kun je het best aanpassen aan jouw lijf dit kun je dan ook veel makkelijker inschatten.

Ik ben ooit een forum item begonnen waarop toendertijd heel veel gereageerd is. Lees dat eens door staan misschien leuke tips in. Gouden tip die ik toen kreeg wil ik wel even vermelden. Het avondeten is niet te pruimen zo droog zonder jus. Een aangemaakt boullion blokje met kruidensmaak doet wonderen en natuurlijk meteen zo'n bakmatje aanschaffen. Vele mensen aangestoken en allemaal even enthousiast. In dat forum staan ook wat negatieve ervaringen maar dat zijn allemaal mensen die vanaf dag 1 zijn begonnen dit dieet te volgen behalve dit en dat en niet op tijd en zo'n beetje elk ingredient vervangen door iets anders.... Ja duhhhh dan werkt het dus niet. Wat een verrassing!

Ik voel me super, ben trots op mezelf, heb het gevoel mijn leven terug gekregen te hebben. Natuurlijk zit dat vooral tussen mijn oren maar wat maakt het uit waar het zit haha. Het voelt in elk geval prima. Dit is ook een dieet waarvan ik hoop/denk dat ik het op de lange termijn misschien wel vol kan houden.

Ik wil besluiten met een zin die mij een aantal keren "gered" heeft op zwakke momenten. Niets smaakt zo goed als het voelt om weer slank te zijn!

Doe er je voordeel mee en veel succes. Het kan!
:pebbles68:
July 12, 2008 om 07:00
Wow! Gaat lekker met dat lijntje!!! Ga zo door.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Scorpio66 in het kort

  • Scorpio66 weegt nu 72.40 kg en wil graag 60.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 25.96. Zij is 12.60 kg afgevallen.
  • Scorpio66 is 1.67 m, 51 jaar, geboren op October 23, 1966, aangemeld op April 23, 2008 en voor het laatst ingelogd op December 28, 2011.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Scorpio66 in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Scorpio66

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd