Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Semicolon

Semicolon weegt 122.70 kg, is 6.60 kg afgevallen en heeft nog 16.70 kg te gaan

129.30 kg
106.00 kg
Doel vandaag: 122.70 kg
Huidig gewicht: 122.70 kg

Semicolon over zichzelf

Hoi,

Mijn naam is Don en ik woon in de provincie Groningen. Op dit moment ben ik veel te zwaar (ook altijd geweest eigenlijk, maar de laatste jaren is het wel veel erger geworden), waardoor ik regelmatig benauwd ben en last van mijn enkels en knieën krijg. Dat is voor mij de grootste reden dat ik wil afvallen. Mijn eerste doel is om onder de 105kg te komen, dan zou ik een BMI hebben van rond de 35. Dan ben ik er natuurlijk nog lang niet, maar het is al heel lang geleden dat ik onder dat gewicht

... 
Lees verder »
Hoi,

Mijn naam is Don en ik woon in de provincie Groningen. Op dit moment ben ik veel te zwaar (ook altijd geweest eigenlijk, maar de laatste jaren is het wel veel erger geworden), waardoor ik regelmatig benauwd ben en last van mijn enkels en knieën krijg. Dat is voor mij de grootste reden dat ik wil afvallen. Mijn eerste doel is om onder de 105kg te komen, dan zou ik een BMI hebben van rond de 35. Dan ben ik er natuurlijk nog lang niet, maar het is al heel lang geleden dat ik onder dat gewicht ben geweest, dus dat zou al een mooi eerste doel zijn. Uiteindelijk zou ik graag onder een BMI van 25 uit willen komen, daarvoor moet ik ruim 50kg kwijt.

Well, that's me. Ik hoop dat deze website me helpt motiveren om nu echt af te vallen :)

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Semicolon in het kort

  • Semicolon weegt nu 122.70 kg en wil graag 106.00 kg wegen. Zijn BMI is op dit moment 40.53. Hij is 6.60 kg afgevallen.
  • Semicolon is 1.74 m, 30 jaar, geboren op January 24, 1988, aangemeld op March 30, 2014 en voor het laatst ingelogd op April 16, 2014.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Semicolon in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Semicolon

· Meer clubs

Buddies

· Volgers · Gevolgd