Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van SingingBee23

SingingBee23 weegt 92.00 kg, is nog niet afgevallen en heeft nog 6.00 kg te gaan

92.00 kg
86.00 kg
Doel vandaag: 86.00 kg
Huidig gewicht: 92.00 kg

SingingBee23 over zichzelf


10 juni: vanmorgen gewogen, en ik weeg dus nog steeds 91, bijna 92... heb er niet echt op gelet deze week zeg ik eerlijk... wat lekkere dingetjes tussendoor gegeten dusja, eigen schuld dikke.... bult hihi

3 juni: net weer de wekelijkse weging gedaan.... en ik weeg dus nog steeds 91 kg jammer genoeg. Ik weet ook niet waardoor het komt, misschien te weinig beweging deze week gehad!

27 mei: ik ben een weekje op vakantie geweest in Zeeland met mijn ouders, veel gewandeld door de duinen en op het stra... 
Lees verder »

10 juni: vanmorgen gewogen, en ik weeg dus nog steeds 91, bijna 92... heb er niet echt op gelet deze week zeg ik eerlijk... wat lekkere dingetjes tussendoor gegeten dusja, eigen schuld dikke.... bult hihi

3 juni: net weer de wekelijkse weging gedaan.... en ik weeg dus nog steeds 91 kg jammer genoeg. Ik weet ook niet waardoor het komt, misschien te weinig beweging deze week gehad!

27 mei: ik ben een weekje op vakantie geweest in Zeeland met mijn ouders, veel gewandeld door de duinen en op het strand en stadje in, stadje uit, maar ook best wat slechtere dingetjes tussendoor gegeten (croissantje, taartje, chipjes), en daarom ben ik nu deze week dus weer niks afgevallen, ik weeg nog steeds 91 kg, maargoed we blijven ervoor gaan! hihi

20 mei: Daarnet gewogen, weeg nog steeds 91 kg.... niks afgevallen dus deze week, ik heb er eerlijk gezegd ook niet op gelet (verjaardagsviering etc met bbq) dus het is mijn eigen schuld dat ik niks ben afgevallen! Vandaag ga ik voor een weekje naar Zeeland, daar probeer ik wel op mijn eten te letten! dus ik hoop dat ik volgende week vrijdag er weer wat af heb, als ik terugkom zal ik me gelijk wegen en hier weer plaatsen. Ik wens iedereen een fijn weekend toe!
Groetjes, Angelique


13 mei: vandaag weer gewogen zoals ik dat nu elke vrijdagmorgen van plan ben! helaas ben ik een kilo bijgekomen deze week in plaats van afgevallen, maargoed... ik ga er gewoon voor, weer goed op mijn eten letten ook en meer bewegen!

Ik ben Angelique Verspaget, 23 jaar jong, wonend in Eindhoven.
Ongeveer 1.5 jaar geleden woog ik 117 kg. Nu weeg ik 92 kg, maar ik wil graag nog 10 kg afvallen en daarna zeker nog meer, maar eerst op naar de 10 kg hihi. Ook omdat het beter voor mijn gezondheid is en het makkelijker is om voort te bewegen en een betere conditie te hebben.
Ik heb me voorgenomen om me zelf 1 keer per week te wegen, vrijdagmorgen, en dit dan hier te plaatsen, zodat ik een overzicht krijg van hoeveel ik in een week afval, en-of ik afval en hoeveel ik dan nog af moet vallen.

Van een vriendin heb ik de een lijst gekregen met voedingsproducten erop waar ik dan op ga letten om dit ongeveer te eten, een schema van de eerste week van deze maand. Ik ben benieuwd hoe het allemaal gaat lopen, en ik hoop veel af te vallen, zoals wel meer mensen dat willen!
Als jullie tips hebben om af te vallen of iets dergelijks dan zijn die zeer welkom.
Groetjes, Angelique

Laatste dagboekbericht

Wednesday, June 22, 2011

16 juli 2011: ik weeg nog steeds 92 kg. Vanaf vandaag ga ik echt aan de slag met mijn gewicht! ik ga elke dag (de eerste week) een half uur aerobicsen in mijn kamer op muziek die ik dan via youtube luister. Ik heb net een half uur bewogen hier, en ik heb veel gezweten! ik kan dus zien, dat ik niet veel meer gewend ben. Nu maar hopen dat ik wat kilo's ga afvallen nu ik wat meer ga bewegen. Als dit helpt, ga ik ook weer beter op mijn eten letten, en eventueel een schema maken wat ik wel en wat ik niet mag eten op een dag.
Tot zover....Tsja, ik ben weer 1 kg bijgekomen... let er eerlijk gezegd ook al een tijdje niet meer op, wat ik eet, wel drink ik geen sap, alleen thee en water, maar naar het eten kijk ik niet zo nauw.. wil het wel weer oppakken, maar ik ben jammer genoeg mijn motivatie een beetje kwijt. Wie heeft er tips voor me, hoe ik dit verder kan aanpakken, ideeën?? Groetjes, Angelique
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als SingingBee23 een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Onbekend
June 22, 2011 om 09:53
Heej Angelique,

Ik zie dat je in het begin wat kilo's kwijt was. En dat het nu wat minder gaat? Jammer is dat !! Wat wil je graag ?

Misschien dat je wat meer kunt bewegen ?? Is er iets wat je leuk vind en niet zo'n hoge drempel heeft ? Wandelen ? Iets met dieren ? Iets creatiefs ? En qua eten hoe zit dat ? Waarom let je er niet meer zo op ?

Ik hoop dat je niet opgeeft !! Dus even ter ondersteuning ..:yeahyeah:
Succes !!

Groetjes Angela
June 23, 2011 om 15:53
Hoi Angela,

Bedankt voor je reactie!

Nu gaat het idd minder! Ik wil graag 20 kilo eraf zoiezo! ik wil wel minder eten, goede dingen, maar ik houd ook gewoon zo van lekker eten en ik heb vaak een hongergevoel waaraan ik eigenlijk niet toe moet geven...

Ik weet het allemaal wel, maar ik doe er niet echt moeite voor dat is mijn probleem. Sporten doe ik ook niet, alleen wandelen en fietsen en ik werk als schoonmaakster en ik zweet heel veel en beweeg voldoende denk ik zo.

Zucht... hihi. Aan de ene kant wil ik graag afvallen, maar aan de andere kant wil ik er niet veel voor doen... slecht eigenlijk!

Groetjes,
Angelique
June 24, 2011 om 03:54
Hoi Angelique

Ik heb even snel een tip voor je, maar niet over afvallen.
Het is handiger om als je een reactie krijgt in je dagboek om te reageren in het dagboek van die persoon.
Bij nieuwe mensen vink ik wel vaak aan dat ik het dagboek van die persoon en de reactie`s in mijn mail wil krijgen.
Maar dat doet niet iedereen, omdat dan je mailbox overstroomt.
Dus als jij hier reageert op iemand anders zijn reactie, dan kan het zijn dat die ander dat niet ziet.
Kun je me nog volgen? hihi
Nou meis ik zie je gauw.

:simchat:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

SingingBee23 in het kort

  • SingingBee23 weegt nu 92.00 kg en wil graag 86.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 31.10.
  • SingingBee23 is 1.72 m, 30 jaar, geboren op May 18, 1987, aangemeld op April 30, 2011 en voor het laatst ingelogd op December 12, 2017.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van SingingBee23 in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van SingingBee23

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd