Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Sjakkes

Sjakkes weegt 93.00 kg, is 10.00 kg afgevallen en heeft nog 12.00 kg te gaan

103.00 kg
81.00 kg
Doel vandaag: 81.00 kg
Huidig gewicht: 93.00 kg

Sjakkes over zichzelf

Vanaf mijn 9e jaar worstel ik al met overgewicht. Na jaren alles geprobeerd te hebben, waarvan Atkins het beste werkte, heb ik eindelijk toe durven geven dat ik een dieet niet vol kan houden voor de rest van mijn leven. Daarvoor houd ik teveel van lekker eten en leven. Maar ik wil toch gezond oud worden, niet met alle gebreken die overgewicht met zich meebrengt en dat gaat alleen met minder eten. Vandaar dat ik gekozen heb om een maagbandje te laten plaatsen op eigen kosten. Op 14 maart 2006 is

... 
Lees verder »
Vanaf mijn 9e jaar worstel ik al met overgewicht. Na jaren alles geprobeerd te hebben, waarvan Atkins het beste werkte, heb ik eindelijk toe durven geven dat ik een dieet niet vol kan houden voor de rest van mijn leven. Daarvoor houd ik teveel van lekker eten en leven. Maar ik wil toch gezond oud worden, niet met alle gebreken die overgewicht met zich meebrengt en dat gaat alleen met minder eten. Vandaar dat ik gekozen heb om een maagbandje te laten plaatsen op eigen kosten. Op 14 maart 2006 is het maagbandje geplaatst en helaas is er nog niet veel afgegaan. Ondanks dat ik veel minder eet dan voorheen en probeer zo gezond mogelijk te doen lukt het me niet om af te vallen door alleen te luisteren naar wanneer ik vol zit. Nu sinds 2 weken aan de "lijn" en dit gaat een stuk beter. Het vliegt er nog niet af maar de eerste 2 kilo's zijn een feit. En nu toch maar weer volhouden en leren leven met de honger en de trek tussen de oren, het is niet anders.

Laatste dagboekbericht

Wednesday, May 10, 2006
Dagboek geopend
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Sjakkes een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
June 11, 2006 om 13:45
Hallo,

Ik zou je best bij je voornaam willen noemen, of de naam die je hebt gekozen, maar de eerste is niet aanwezig, en de tweede vind ik veel te negatief klinken.

Niet zo negatief over je zelf. OK, je weegt te zwaar (ik ook, maar met ons nog veel meer!). Jij hebt wel de goede keuze gedaan om er wat aan te doen.

Nu heb je ook nog eens er voor gekozen een maagbandje te laten zetten dat is ook niet niets. Zo'n beslissing neem je niet over 1 nacht ijs.

Het zal je heus wel lukken. Blijf positief, doe je best, wandel af en toe wat meer dan je tot nu toe gedaan hebt, dan komt alles wel op gang.

Sterkte er mee!

Groetjes,

Daphne
Cravings
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Sjakkes in het kort

  • Sjakkes weegt nu 93.00 kg en wil graag 81.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 32.18. Zij is 10.00 kg afgevallen.
  • Sjakkes is 1.70 m, 48 jaar, geboren op June 2, 1969, aangemeld op May 10, 2006 en voor het laatst ingelogd op September 10, 2009.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Sjakkes in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Sjakkes

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd