Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van StephanieH

StephanieH weegt 108.00 kg, is 14.50 kg afgevallen en heeft nog 18.00 kg te gaan

108.00 kg
90.00 kg
Doel vandaag: 108.00 kg
Huidig gewicht: 108.00 kg

StephanieH over zichzelf

Vrouw, 57 jaar en al jaren obese, na jaren eetmoeilijkheden omdat ik steeds slechter kon kauwen kan ik eindelijk weer alles eten!! En gelukkig ben ik ook weer aan het afvallen. Begin dit jaar woog ik 127,8 kilo, maar ik ben eindelijk weer aan het afvallen, ik weeg vandaag 115,5 kilo!! In een half jaar dus 12 kilo kwijt!! Ik eet nu veel groente en fruit, weinig KH uit tarwe of aardappelen en zo min mogelijk suiker. Dankzij de artrose en vele ontstekingen in pezen in benen en heupen, heb ik de af

... 
Lees verder »
Vrouw, 57 jaar en al jaren obese, na jaren eetmoeilijkheden omdat ik steeds slechter kon kauwen kan ik eindelijk weer alles eten!! En gelukkig ben ik ook weer aan het afvallen. Begin dit jaar woog ik 127,8 kilo, maar ik ben eindelijk weer aan het afvallen, ik weeg vandaag 115,5 kilo!! In een half jaar dus 12 kilo kwijt!! Ik eet nu veel groente en fruit, weinig KH uit tarwe of aardappelen en zo min mogelijk suiker. Dankzij de artrose en vele ontstekingen in pezen in benen en heupen, heb ik de afgelopen twee jaar amper kunnen lopen (waardoor ik natuurlijk ook weer zoveel aankwam) langzaam maar zeker komt dat lopen weer terug, heb een half jaar gerevalideerd in een speciaal ziekenhuis (twee dagen per week).Ik ben weer aan het werk, nu 4 x 5 uur per dag en dat wordt langzaam opgebouwd. Mijn grote liefde Antay is aan zijn eindje en kan niet meer met me lopen, maar we hebben een nieuw hondje erbij: Cira, een Duitse Herder van een jaar. Ik hoop dat ik met haar weer aan het lange afstanden lopen kom!

Laatste dagboekbericht

Friday, August 30, 2013
Jammer, maar wel te verwachten, na een snelle ruim twee kilo afvallen in een dag (ziek, hoge koorts), weer iets aangekomen. Gelukkig was ik er wel op voorbereid :-) Maar jammer is het wel!!
Ben wel blij dat het nog steeds onder de 113 is, ik heb jaren geleden zo gevochten om onder die 113 te komen en ben er toch wel een half jaar op blijven staan .... nu dus zorgen dat ik niet meer aankom ... vandaag komt mijn nieuwe weegschaal, ben benieuwd wat die zegt!! Ik weet dat ik bij de huisarts 6 kilo minder weeg, maar bij de diëtiste woog ik dan weer hetzelfde als thuis. Toch begin ik eindelijk te voelen dat ik er al 15 kilo af heb (begin dit jaar woog ik bij de diëtiste 127,8 kilo) alleen vond ik dat zo erg dat ik het hier nooit genoteerd heb!!
Maar ik kan weer eten en eet nu zo gezond mogelijk, beetje Paleo, beetje KH-arm en zonder suiker en dat bevalt erg goed!! Mijn energielevel gaat in ieder geval weer omhoog :-)
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als StephanieH een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
August 30, 2013 om 16:43
Nieuwe weegschaal is altijd spannend ;) Mijn oude heeft het een paar maanden terug ook begeven en op de nieuwe was ik een kilo zwaarder. Die is er intussen weer af en iedereen vraagt of ik afgevallen ben, terwijl ik voor mezelf en valtaf hetzelfde weeg :p
Succes met het afvallen!
September 12, 2013 om 13:40
Mijn nieuwe weegschaal heb ik weer teruggestuurd! Er was geen verschil met mijn oude, maar wel verschil in gewicht op verschillende plekken .... Dus ik heb hem snel terug gestuurd!!IK ben zo blij dat ik voorbij de 113 ben ... daar heb ik een jaar of wat geleden zo lang op gestaan..... IK kan goed merken dat ik nu beter kan eten dan een jaar geleden ... ik eet veel fruit, weinig brood en veel groente en mager vlees :-) Ik gebruik roomboter en kokosolie voor bakken en braden ... allemaal dingen die ik moest laten staan van de diëtiste in het revalidatieziekenhuis .... Ik heb me lang niet zo goed gevoeld als ik me nu voel!!
September 12, 2013 om 18:32
Je ziet er ook goed uit!
Tja.. je moet niet alles geloven wat een dietist zegt ;)
ik eet iedere avond 30 gram chips en toch weeg ik maar 58 kg. Dingen die je echt lekker vind moet je gewoon eten, maar wet met mate.. wat je weegschaal betreft: al mijn weegschalen gaven verschillende gewichten op verschillende plaatsen. Daarom staat ze nu op een vast plekje in de badkamer.
Maar super dat je voorbij de 113 bent! Nu op naar de 100!!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

StephanieH in het kort

  • StephanieH weegt nu 108.00 kg en wil graag 90.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 34.09. Zij is 14.50 kg afgevallen.
  • StephanieH is 1.78 m, 61 jaar, geboren op June 25, 1956, aangemeld op August 30, 2006 en voor het laatst ingelogd op March 29, 2017.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van StephanieH in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van StephanieH

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd