Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van SummerSoul

SummerSoul weegt 73.10 kg, is 0.90 kg afgevallen en heeft nog 3.10 kg te gaan

73.80 kg
70.00 kg
Doel vandaag: 73.10 kg
Huidig gewicht: 73.10 kg

SummerSoul over zichzelf

Hoi, SummerSoul hier!:relaxopstrand:

Ik heb vanaf mijn 15e (ben nu 22) al veel problemen gehad met mijn gewicht en ik zou niets liever willen dan een gezond gewicht te behouden (mijn uiteindelijke streefdoel ligt rond de 64 kilo). Op dit moment heb ik officieel gezien volgens BMI geen overgewicht, maar dat heb ik een tijd lang wel gehad (toen woog ik 82 kilo). Ik heb toen heel hard gewerkt om dat terug te brengen naar 68 kilo en dit gewicht een aantal jaren kunnen behouden, maar omdat ik dit jaar zoveel gestre

... 
Lees verder »
Hoi, SummerSoul hier!:relaxopstrand:

Ik heb vanaf mijn 15e (ben nu 22) al veel problemen gehad met mijn gewicht en ik zou niets liever willen dan een gezond gewicht te behouden (mijn uiteindelijke streefdoel ligt rond de 64 kilo). Op dit moment heb ik officieel gezien volgens BMI geen overgewicht, maar dat heb ik een tijd lang wel gehad (toen woog ik 82 kilo). Ik heb toen heel hard gewerkt om dat terug te brengen naar 68 kilo en dit gewicht een aantal jaren kunnen behouden, maar omdat ik dit jaar zoveel gestrest heb en bijna niet gesport zijn er steeds maar meer en meer kilo's bijgekomen (0,5 kilo per maand ongeveer). Als ik zo doorga beland ik straks weer terug op het dieptepunt van mijn leven waarbij ik me ontzettend ongelukkig voelde.

In juli vertrek ik voor twee maanden naar Azië om te backpacken, maar op dit moment pas ik niet meer in mijn zomerkleren. Ik wil daarom proberen om tot die tijd 4 kilo kwijt te raken zodat ik geen nieuwe kleren hoef te kopen (daar heb ik ook geen geld voor) en me minder onzeker te voelen over mijn gewicht. Ik weet dat dit een erg korte periode is voor 4 kilo, maar ik denk dat dit me een goede kickstart gaat geven om verder te gaan met gezonder te leven.

In mijn eentje gaat dat helaas niet lukken en daarom heb ik hier een profiel aangemaakt op buddies te zoeken zodat we elkaar kunnen steunen.

:hugsandkisses:

Laatste dagboekbericht

Wednesday, July 2, 2014


Ik wens jullie veel sterkte voor de zomer en vergeet niet ook nog een beetje van je zomer te genieten! :dobber:
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als SummerSoul een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

SummerSoul in het kort

  • SummerSoul weegt nu 73.10 kg en wil graag 70.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 24.71. Zij is 0.90 kg afgevallen.
  • SummerSoul is 1.72 m, 25 jaar, geboren op April 27, 1992, aangemeld op May 30, 2014 en voor het laatst ingelogd op February 6, 2015.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van SummerSoul in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van SummerSoul

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd