Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Tammytazzy40

Tammytazzy40 weegt 104.00 kg, is nog niet afgevallen en heeft nog 12.00 kg te gaan

104.00 kg
92.00 kg
Doel vandaag: 92.00 kg
Huidig gewicht: 104.00 kg

Tammytazzy40 over zichzelf

Na twee zwangerschappen besloten om maar weer eens de strijd aan te gaan tegen de overtollige kilo's! Op het moment geef ik nog borstvoeding tips voor afvallen in combinatie met borstvoeding zijn van harte welkom!

Laatste dagboekbericht

Tuesday, September 7, 2010
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Tammytazzy40 een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
September 8, 2010 om 16:11
Net even mijn eetdagboek ingevuld. Ik dacht me netjes te hebben gedragen wat betreft eten maar jemig voor je het weet zit je zo op bijna 1800 calorieen!!! :w00t:

Nu zit ik op de bank, inmiddels is het tien u s avonds en ik heb gewoon honger! Mijn gevoel zegt ga gewoon ff wat eten je geeft immers borstvoeding en dan moet je goed eten. Mijn verstand zegt ja zal best maar je hebt echt wel goed gegeten en je weet overdaad schaad....Pfff :dathebikweer: .Dit keer wint mijn verstand en gaan we vrolijk verder....ahum....:bigsmile:
Onbekend
September 8, 2010 om 16:23
Heel veel succes!
en als je echt honger hebt, dan neem je toch wat fruit en lekker vroeg gaan slapen hihi
je moet even door dat hongergevoel heen, maar dat is met een week al een stuk beter.

groetjes!
Onbekend
September 8, 2010 om 16:40
Hey leuk dat je mn buddy wil zijn....dat wil ik voor jou ook zeker zijn. Samen slepen we elkaar erdoor. Hoe oud is je kleinste? Lijkt me best moeilijk om te dieten als je borstvoeding geeft want, wat je zelf al aangaf, je wil je lichaam ook niet tekort doen. Ik weet er niet veel van maar heb wel eens gehoord dat je tijdens borstvoeding zeker niet te snel mag afvallen omdat anders de melkproductie minder zou worden. Wellicht zijn er medelijners die er wel meer vanaf weten?!

Succes!
September 8, 2010 om 16:52
Hoi,

Bedankt voor je berichtje! Jij ook heel veel succes! Goed dat je je eetdagboekje hebt ingevuld, dat geeft je een goed inzicht in hoe je eet. Ik vul het ook trouw elke dag in.Dat heeft me al eerder goed geholpen. Probleem is dat ik nu al ruim 1,5 week stil sta, dus begin een beetje te balen inmiddels, want ik zit elke dag tussen de 1200-1300 kcal. Dus zou je af moeten vallen. Hiervoor heb ik 1,5 week het dr. Frank dieet gedaan omdat ik veel goede resultaten hoor en om weer even in het afvalritme te komen. Dat lukte, want ik was in 5 dagen al 3 kilo kwijt!! Maar ik vond het veel te bewerkelijk allemaal, dus ben weer overgestapt op het "gewone" kcal. tellen. Hoe ga jij het doen? Nogmaals veel succes!

Groetjes, Claudia
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Tammytazzy40 in het kort

  • Tammytazzy40 weegt nu 104.00 kg en wil graag 92.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 33.57.
  • Tammytazzy40 is 1.76 m, 48 jaar, geboren op December 1, 1969, aangemeld op September 8, 2010 en voor het laatst ingelogd op September 10, 2010.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Tammytazzy40 in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Tammytazzy40 volgt geen methode.

Clubs van Tammytazzy40

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd