Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Tanika

Tanika weegt 70.20 kg, is 5.00 kg afgevallen en heeft nog 8.20 kg te gaan

75.00 kg
62.00 kg
Doel vandaag: 62.00 kg
Huidig gewicht: 70.20 kg

Tanika over zichzelf

Hallo,

Sinds eind oktober ben ik terug van weggeweest. Ben nooit gestopt met afvalpogingen te ondernemen, heb Weight Watchers met vallen en opstaan gevolgd. Eind 2012 zat ik in een heuse dip. Niets scheen meer te lukken. Vanaf januari 2013 begon ik drastisch kaas te schrappen. Ik ondervond al snel dat het eten van kaas mijn grootste probleem was. En ja kaas is niet bepaald calorie-arm.... Het ging gezapig naar omlaag. Eind maart - begin april had ik bloedtesten laten uitvoeren bij een voedingss

... 
Lees verder »
Hallo,

Sinds eind oktober ben ik terug van weggeweest. Ben nooit gestopt met afvalpogingen te ondernemen, heb Weight Watchers met vallen en opstaan gevolgd. Eind 2012 zat ik in een heuse dip. Niets scheen meer te lukken. Vanaf januari 2013 begon ik drastisch kaas te schrappen. Ik ondervond al snel dat het eten van kaas mijn grootste probleem was. En ja kaas is niet bepaald calorie-arm.... Het ging gezapig naar omlaag. Eind maart - begin april had ik bloedtesten laten uitvoeren bij een voedingsspecialist die zich bezighoudt met voedselintoleranties en allergieën. Bleek dat ik ondermeer zeer intolerant ben t.o.v. koemelk en schapenmelk. En van wat zijn de meeste kazen gemaakt..... Jawel..... Dus het was een goed idee van me dat ik op eigen houtje al met kaas geminderd was. Sinds april blijf ik mooi afvallen. Uitzonderlijk is er af en toe weer een beetje bij, maar dan weet ik meestal wel waaraan het ligt en moet ik wat bijsturen. Sinds januari ben ik dus ongeveer 7 kilo afgevallen en zit ik nu iets lager dan het gewicht dat ik had toen ik vroeger op deze site actief was. Ik wil er weer volop tegenaan om de laatste 10 kilo af te vallen door hier met lotgenoten ervaringen uit te wisselen. Wie ook voedselintoleranties of allergieën heeft of er vragen over heeft, kan me altijd mailen.

Laatste dagboekbericht

Tuesday, February 18, 2014
Het gaat langzaam maar zeker. Soms 100 gram eraf, soms 200 gram, soms niets. Langzaam maar zeker ..... ik lijk net wel een slak :-) :slak: Ik ben vorige week nog voor controle naar de voedingsspecialist geweest. Het gaat volgens hem nog altijd goed. Sinds ik laatst bij hem geweest ben, was ik 3 kilo kwijt en mijn vetpercentage is ook weer gezakt. Dus qua voeding zit het wel goed, maar ik zou toch weer meer moeten bewegen. Ik ben tegenwoordig 's morgens zo stijf als een plank. Hoog tijd dat ik weer stretch- en yoga-oefeningen :zwartekat3: uitvoeren en weer meer ga wandelen. :sign10:
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Tanika een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Onbekend
February 27, 2014 om 12:26
Ik denk ook echt dat bewegen hoort bij afvallen.
Dat het dan echt sneller gaat.
Dat is bij mij ook echt het grootste probleem.
Fijn dat het op controle goed is.
De rest komt ook wel goed hoop ik.
Maar het zal best moeilijk zijn omdat jij zo weinig mag eten..

Veel succes en tijdens mooi weer is het ook fijner buiten.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Tanika in het kort

  • Tanika weegt nu 70.20 kg en wil graag 62.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 27.08. Zij is 5.00 kg afgevallen.
  • Tanika is 1.61 m, 50 jaar, geboren op December 27, 1967, aangemeld op April 24, 2009 en voor het laatst ingelogd op March 5, 2014.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Tanika in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Tanika volgt geen methode.

Buddies

· Volgers · Gevolgd