Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Tessaslank

Tessaslank weegt 101.60 kg, is 18.20 kg afgevallen en heeft nog 16.60 kg te gaan

119.80 kg
85.00 kg
Doel vandaag: 101.60 kg
Huidig gewicht: 101.60 kg

Tessaslank over zichzelf

Hoi Ik ben Tessa. Ik heb al eerder een dagboek op Valtaf bijgehouden, maar ik ben daarna weer aangekomen. Omdat ik het nogal een gedoe vond om mijn afvalplan aan te passen ben ik op een nieuw account begonnen.

Ik ben altijd al behoorlijk stevig geweest. Het zit wat in de familie (stom smoesje) maar het is uiteraard ook mijn eigen schuld. In mijn jeugd kon ik al nooit van de snoepjespot afblijven en nog steeds heb ik daar ernstig last van. Rond mijn 15e woog ik ruim 96 kilo en heb een paar keer g

... 
Lees verder »
Hoi Ik ben Tessa. Ik heb al eerder een dagboek op Valtaf bijgehouden, maar ik ben daarna weer aangekomen. Omdat ik het nogal een gedoe vond om mijn afvalplan aan te passen ben ik op een nieuw account begonnen.

Ik ben altijd al behoorlijk stevig geweest. Het zit wat in de familie (stom smoesje) maar het is uiteraard ook mijn eigen schuld. In mijn jeugd kon ik al nooit van de snoepjespot afblijven en nog steeds heb ik daar ernstig last van. Rond mijn 15e woog ik ruim 96 kilo en heb een paar keer geprobeerd af te vallen. Ik raakte te snel weer in de verleiding en ben toch weer gaan eten. Toch veranderde mijn eetpatroon en at ik minder snoep en vet eten, en zonder dieet woog ik rond mijn 18e nét iets onder de 90 kilo.

Lager leek mijn gewicht niet de gaan. Maar het werd ook niet hoger. Toen kreeg ik het stomme idee in mijn hoofd dat het niet uitmaakte of ik veel of weinig at, aan of bijkomen gebeurde niet. Toen is op de één of andere manier mijn eetpatroon weer helemaal veranderd (verpest). Ik kreeg eetbuien en ging veel chips, chocolade en ander snoep eten. Ook stopte ik met sporten (zwemmen) met de smoes dat ik er geen tijd voor had, maar ik had er gewoon geen zin meer in. Ik was van plan naar de sportschool te gaan maar ben er tot op de dag van vandaag nog nooit geweest.

Een paar jaar geleden ben ik op deze website terecht gekomen omdat ik het Sonja Bakker dieet ging volgen. Dit ging een heel tijdje goed, zo'n 3 maanden, en ik ben in die tijd bijna 8 kilo afgevallen. Daarna is het helaas toch de mist in gegaan. Ik ben zo'n 1,5 jaar op hetzelfde gewicht gebleven, maar inmiddels ben ik toch weer aangekomen. En hoe! Ik ben nu 5 kilo zwaarder dan toen ik de vorige keer begon!

Sinds vorige week ben ik begonnen met het Cambridge dieet. Ik heb besloten hier mijn ervaringen weer te delen, ook omdat ik het zo leuk vind om van andere mensen te lezen. Ik hoop dat ik eindelijk succes heb met dit dieet, en dat ik daar dan ook blijf, want zoals ik nu ben wil ik nooit meer worden!

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Tessaslank in het kort

  • Tessaslank weegt nu 101.60 kg en wil graag 85.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 33.95. Zij is 18.20 kg afgevallen.
  • Tessaslank is 1.73 m, 29 jaar, geboren op August 12, 1988, aangemeld op October 25, 2012 en voor het laatst ingelogd op September 24, 2014.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Tessaslank in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Tessaslank

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd