Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Thalia30

Thalia30 weegt 62.80 kg, is 4.50 kg afgevallen en heeft nog 3.80 kg te gaan

67.30 kg
59.00 kg
Doel vandaag: 59.00 kg
Huidig gewicht: 62.80 kg

Thalia30 over zichzelf

Ik ben mama van 4 lieve kids. Mijn jongste dochtertje is inmiddels al weer 1,5 jaar maar ik ben nog steeds 7 kilo zwaarder dan ik was voor mijn zwangerschap.
Bij al mijn zwangerschappen ben ik zo'n 23 kilo aangekomen. 17 kilo is er daar nu al weer vanaf. Nu de laatste kilootjes nog!
Mijn oude kleding ligt nog steeds in de kast in de hoop dat ik mijn kleding binnenkort weer aan kan. Ik wil nu toch echt weer graag terug naar mijn oude gewicht en wil hier dus nu mee beginnen.
Doordeweeks let ik go

... 
Lees verder »
Ik ben mama van 4 lieve kids. Mijn jongste dochtertje is inmiddels al weer 1,5 jaar maar ik ben nog steeds 7 kilo zwaarder dan ik was voor mijn zwangerschap.
Bij al mijn zwangerschappen ben ik zo'n 23 kilo aangekomen. 17 kilo is er daar nu al weer vanaf. Nu de laatste kilootjes nog!
Mijn oude kleding ligt nog steeds in de kast in de hoop dat ik mijn kleding binnenkort weer aan kan. Ik wil nu toch echt weer graag terug naar mijn oude gewicht en wil hier dus nu mee beginnen.
Doordeweeks let ik goed op mijn eten en in het weekend eet ik wel 'normaal' maar met mate. Mijn ervaring is dat het juist die laatste kilootjes zijn die moeilijk gaan want ja ach ik heb geen overgewicht, geen risico voor mijn gezondheid, maar wat voel ik me slecht als ik mijn oude broek aan pas en wat voelde ik me lekker in mijn vel toen die broek me nog wel paste! Ik wil me gewoon weer lekker voelen in plaats van een paar kilo's te zwaar :) In de zomer doe ik veel watersporten, maar nu is het te koud dus ik vind het lastig om voldoende te bewegen, naar de sportschool is niets voor mij en is ook gewoon erg moeilijk naast het runnen van een groot gezin.
Ik hoop dat ik over een paar maanden trots kan zijn op mezelf en mijn doel heb bereikt :) Ik zal als ik een paar kilo kwijt ben weer nieuwe foto's maken waarop ik hopelijk een duidelijk verschil kan zien. Succes iedereen met afvallen!

Laatste dagboekbericht

Monday, February 18, 2013
Pfff nee ik ben dus nog niet op mijn streefgewicht geweest van 59 kilo. Ik zit er zo dichtbij maar ik sta gewoon even helemaal stil en kom zelfs weer iets aan. Nu ik zo dicht bij mijn doel zit ben ik toch wat sloppy geworden....Ik zal een tandje bij moeten schakelen maar ik ben eigenlijk best tevreden zo dus de motivatie is toch een beetje weg ook omdat de 1 na de ander hier ziek wordt en wat doen mama's? Die gaan altijd door, geen tijd om bij te slapen of te rusten. Ik ben ook zat van de winter en dan vooral de druilerige grauwe dagen, niet de witte aanzichten met prachtige zon hoor :D Ik heb dus min of meer even een korte pauze. Als ik weer wat meer energie heb dan ga ik gewoon weer streng Atkins doen en komt het weer helemaal goed :D Ik ben de laatste tijd even wat minder vaak hier op valtaf omdat ik het gewoon onwijs druk heb met de kids en zieken hier, maar ik wens jullie allemaal heel veel succes lieve buddies!!
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Thalia30 een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Onbekend
February 20, 2013 om 04:39
Hoe gaat het nu met je???
February 21, 2013 om 12:10
Het gaat best aardig, maar het is weer die periode van de maand dus ik sta even niet op de weegschaal. We moeten hier nog even bijkomen van de afgelopen periode van drukte en ziekte. Ik blijf best goed op gewicht en ik trek steeds meer oude kleren uit de kast die ik gewoon pas :D En hoe is het nu met jou?
Onbekend
February 27, 2013 om 06:24
Je doet het super hoor! Ik moet zaterdag ook weer ongesteld worden. Heb alleen nooit het idee dat dat veel invloed heeft op mijn lijf, lijkt wel.
Ga zo door!!
Onbekend
March 2, 2013 om 13:49
Hoi hoi,

Hoe gaat het ondertussen met jou en de zieke om je heen? Iedereen weer een beetje aan de beterende hand?

Groetjes,
Sandra
Onbekend
March 16, 2013 om 10:09
Dank je wel!!
Hoe gaat het met jou?
Onbekend
March 17, 2013 om 07:54
Hoe gaat het nu met jou????
Onbekend
March 22, 2013 om 07:03
Sorry, meis, maar ik ga je verwijderen als buddy. Ik hoor helemaal niets meer van je dus ga er vanuit dat je gestopt bent met valtaf. Sorry, maar ik heb gemotiveerde buddy's nodig die mij ook zo nu en dan motiveren als ik het moeilijk heb. Mocht je er weer voor willen gaan, dan hoor ik het graag van je. Dan voeg ik je gewoon weer toe als buddy. Ergens hoop ik ook dat je je gewicht gewoon hebt geaccepteerd zoals het is, want je hebt een keurig bmi!

Xxx Anna
Onbekend
May 17, 2013 om 15:27
Hey,

Soms gaan andere dingen voor. De site is iets extra's. Als je geen tijd hebt dan is dat geen probleem. Iedereen heeft wel eens momenten dat het te druk is met andere dingen die stress opleveren.

Doe rustig aan, pak je rust waar kan.

Groetjes,
Sandra
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Thalia30 in het kort

  • Thalia30 weegt nu 62.80 kg en wil graag 59.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 22.25. Zij is 4.50 kg afgevallen.
  • Thalia30 is 1.68 m, 38 jaar, geboren op February 10, 1980, aangemeld op July 5, 2010 en voor het laatst ingelogd op May 15, 2013.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Thalia30 in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Thalia30

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd