Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Theaterdier

Theaterdier weegt 94.50 kg, is 7.50 kg afgevallen en heeft nog 14.50 kg te gaan

102.00 kg
80.00 kg
Doel vandaag: 80.00 kg
Huidig gewicht: 94.50 kg

Theaterdier over zichzelf

Hoi, eindelijk heb ik mezelf serieus voorgenomen om de overtollige kilo's kwijt te raken. Ik heb het boek jij.valtaf gekocht en daardoor me ook aangemeld op deze website. Iemand uit mijn kennissenkring is echt ongelooflijk veel in weinig tijd afgevallen, en aangezien hij mij meestal heel erg inspireerd, heb ik deze stap gezet. Uiteraard had ik hem eerst naar zijn methode gevraagd maar dat bleek het Cambridge-dieet te zijn...ik ben niet zo'n dieet kenner dus dat had ik meteen even gegoogled en wa

... 
Lees verder »
Hoi, eindelijk heb ik mezelf serieus voorgenomen om de overtollige kilo's kwijt te raken. Ik heb het boek jij.valtaf gekocht en daardoor me ook aangemeld op deze website. Iemand uit mijn kennissenkring is echt ongelooflijk veel in weinig tijd afgevallen, en aangezien hij mij meestal heel erg inspireerd, heb ik deze stap gezet. Uiteraard had ik hem eerst naar zijn methode gevraagd maar dat bleek het Cambridge-dieet te zijn...ik ben niet zo'n dieet kenner dus dat had ik meteen even gegoogled en wat las ik: 500 kcal per dag! Nou dat vond ik iets te rigoureus om mee te beginnen dus ik probeer het eerst maar op deze manier...hopelijk geeft dat ook het gewenste resultaat! Zo niet...dan zou ik altijd nog kunnen overwegen om te crashen voor een paar weekjes.

Laatste dagboekbericht

Sunday, March 13, 2011
Hmm, het wil even niet zo lukken om er meer af te krijgen... Het opletten op het eten gaat eigenlijk best wel oke. Ik snoep weinig en aangezien ik 's avonds meestal niet eens thuis ben kom ik ook niet in de verleiding om te gaan snacken. Beweging! Ja, dat is wel een probleem, dat moet ik eigenlijk wel veel meer doen. Daarnaast heb ik het zo druk op rare tijden dat ik onregelmatig eet, of zo met mijn werk bezig ben dat ik denk tijdens lunchtijd trek te krijgen en dan blijkt het ineens al tegen twee uur te lopen... Wellicht dat door weer wat meer structuur in de etenstijden aan te brengen het ook wat beter zal gaan. Die volgende kilo's moeten er toch een keer van komen!

Hoe gaat het bij jullie?

Xpatries
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Theaterdier een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Onbekend
September 15, 2011 om 07:56
Hey Patries

Waar zit je? Ben benieuwd hoe het met je gaat!!

:finallynewme:
Onbekend
January 16, 2012 om 04:49
Hey Patries

:happynewyear02: Ben je het vorig jaar nog afgevallen? Het is hier al zo lang stil! Laat eens wat van je horen, je wordt gemist hoor.

:finallynewme:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Theaterdier in het kort

  • Theaterdier weegt nu 94.50 kg en wil graag 80.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 32.70. Zij is 7.50 kg afgevallen.
  • Theaterdier is 1.70 m, 40 jaar, geboren op September 29, 1977, aangemeld op August 4, 2010 en voor het laatst ingelogd op June 26, 2012.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Theaterdier in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Theaterdier

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd